pozdrav jeseni

Predstavljen slavni šampanjac Veuve Clicqout

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Veuve Clicqout
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Veuve Clicqout
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Veuve Clicqout
26.09.2013.
u 10:05
U parku Hrvatskog muzeja arhitekture točen je Veuve Clicquot, čuveni šampanjac s prepoznatljivom narančastom etiketom
Pogledaj originalni članak

Pozdrav jeseni, oproštaj s uspješnom ljetnom sezonom bio je povod za druženje s jednim od najpoznatijih šampanjaca na svijetu. U parku Hrvatskog muzeja arhitekture točen je Veuve Clicquot, čuveni šampanjac s prepoznatljivom narančastom etiketom; vinarija je osnovana još 1772. u Reimsu, jednoj od prijestolnica šampanjca, a stazama slave nakon prerane suprugove smrti to čarobno vino povela je mlada udovica Barbre Clicquot Ponsardin.

Danas je vinarija u vlasništvu konzorcija LVMH, a hrvatski je uvoznik tvrtka Mohor&Miva (supružnici Jasna i Gordan Mohor i Vlado Šušak), koja je upriličila prigodnu prezentaciju za poslovne partnere i novinare. Uz mjehuriće u čaši zabavljali su ih Renata Sabljak i sastav Tango Appassionato.

>>Napokon dobre vijesti - šampanjac je zdrav za srce i mozak

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.