Nije za one slabijeg želudca

Poznata vlogerica otkrila što se nalazi ispod noktiju i zgrozila svoje pratitelje

Foto: Screenshot Youtube
Tina Yong
Foto: Screenshot Youtube
nokti
07.08.2018.
u 18:45
Vlogerica Tina Yong je pet godina redovito stavljala gel na nokte, a kada ga je skinula shvatila je koliko su oštećeni i prljavi
Pogledaj originalni članak

Svi znaju da se ispod noktiju krije prljavština te da zbog toga, između ostaloga, redovito trebamo prati ruke, a poznata vlogerica Tina Yong iz Melbournea svoje je nokte stavila pod mikroskop i tako zgrozila pratitelje.

Ona je pet godina redovito stavljala gel na nokte, a kada ga je skinula vidjela je koliko su oštećeni i neuredni.

Kada ih je stavila pod mikroskop otkrila je kako se ispod njezinih noktiju nalaze sitne dlačice, kožica ispunjena mrtvom kožom i gomila dlaka.

– Uvijek imam gel na noktima u posljednjih pet-šest godina. Uopće ne koristima normalan lak za nokte pa je došlo vrijeme da vidimo što se nalazi ispod mojih nokti i kako oni uopće izgledaju – kazala je ona u početku videa.

Nakon što je otkrila u koliko su joj lošem stanju nokti, mnogi njezini pratitelji komentirali su kako 'nikad više neće staviti prste u usta'.

Foto: Screenshot Youtube
nokti

– Ovo je toliko grozno no ne mogu prestati gledati – jedan je od komentara.

>> Kako si pomooći ako imate alergiju na ambroziju

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
ObrenM
06:47 08.08.2018.

Ludjaci novinarski na celu sa Karlolinom.