Qantasov let

'Pozdrav, govori Vam vaš kapetan...'Ono što je uslijedilo, promijenilo je život ovoj putnici

Foto: Reuters/Pixsell
'Pozdrav, govori Vam vaš kapetan...'Ono što je uslijedilo, promijenilo je život ovoj putnici
31.10.2016.
u 14:11
"Pozdrav, govori Vaš kapetan. U zrakoplovu imamo jednu posebnu putnicu...." Započeo je Ellis, a kamera je pratila Annine reakcije
Pogledaj originalni članak

Kapetan zrakoplova avioprijevozničke tvrtke Qantas, Dooley Ellis, tijekom 30 godina svoje letačke karijere, na mikrofon u kabini zrakoplova izrekao je mnoge zanimljive objave. No, ova je zasigurno jedna od onih koju će pamtiti cijeloga života. 

I on i putnica Anna koja je bila na tom letu.

No, Anna nije tek jedna od putnica, ona je pilotova djevojka te je Ellis iskoristio priliku koju je čekao i pomno isplanirao na letu od Melbournea do Los Angelesa. 

– Pozdrav, govori vaš kapetan. U zrakoplovu imamo jednu posebnu putnicu... – započeo je Ellis, a kamera je pratila Annine reakcije. – Hoćeš li se udati za mene?

Bilo je to pitanje koje je postavio, a nakon toga je pilot izišao iz kokpita do svoje djevojke kako bi dobio odgovor. Pratile su ih kamere cijelo vrijeme te su snimile i Annin odgovor: – Hoću! 

Video je postavljen na službenom Twitter profilu Qantasa, a u sat vremena od objave pregledan je više od 70.000 puta. 

 

>>Način na koji ju je zaprosio natjerao ju je u plač. Pogledajte što je napravio

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar __MAX__
__MAX__
14:59 31.10.2016.

Gluposti.

KS
ksenija0212
21:09 31.10.2016.

Pomno isplanirao hahahah odavno nisam čula veću glupost !!!! A kaj je on to isplaniral ??? " hočeš li se udati za mene !!! "

RT
ribaric.tomislav
17:53 31.10.2016.

glupost bas to nekoga zanima.a ja licno bi mu dao mömentalni odkaz ili bi ga izbacijo iz zrakoplova