Pozitivne reakcije

Internet se 'zapalio' zbog ove božićne reklame – pogledajte je do kraja!

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
09.12.2016.
u 09:45
Tema priče stariji je gospodin koji samoinicijativno kreće učiti engleski jezik
Pogledaj originalni članak

Božićna reklama poljske stranice za aukcije Allegro osvojila je milijune gledatelja svojom zanimljivom pričom. Video je dosad pregledan više od 7 milijuna puta, a tema priče stariji je gospodin koji samoinicijativno počinje učiti engleski jezik. 

Ulaže zaista mnogo truda, a kroz tri minute videa prikazan je kako uči jezik u tramvaju, kupaonici, obraća se prolaznicima i vježba znanje jezika. Ali, koji je razlog njegove upornosti? Naime, reklama završava dolaskom djeda kod obitelji u Ujedinjeno Kraljevstvo za Božić.

Prvi put upoznaje svoju malenu unuku te joj se obraća na njezinom materinjem jeziku: "Bok, ja sam tvoj djed", poručuje djevojčici na engleskom. Pogledajte što je izazvalo toliko pozitivnih reakcija kod ljudi: 

 

>> Anka Mrak-Taritaš nagodila se zbog neovlaštenog korištenja glazbe

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:32 09.12.2016.

Zovite vatrogasce! Opet se zapalio internet.