Vikend pred nama

Planirali ste s društvom pripremati kotlovinu? A zašto ih ne biste ponudili – ovim!

Foto: Thinkstock
Planirali ste s društvom pripremati kotlovinu? A zašto ih ne biste ponudili – ovim!
14.03.2014.
u 13:00
Vikend pred nama trebao bi biti pravi proljetni, uz mnogo sunca i visoke temperature. Ako ste vrijeme planirali provesti s prijateljima, možda biste ih mogli iznenaditi nečim novim.
Pogledaj originalni članak

Sastojci: 500 g miješanog mljevenog mesa, glavica crvenog luka, dva češnja češnjaka, žlica ljute mljevene paprike, žličica kima, žlica brašna, 3 dl soka od rajčice, 4 žlice ulja, 2 konzerve crvenog graha, sol, papar

Priprema: Crveni luk nasjeckajte na kockice, bijeli luk ispasirajte. Popržite crveni luk i češnjak, a zatim dodajte mljeveno meso. Kada meso promijeni boju, dolijte vodu i pirjajte dok meso ne omekša, a suvišna tekućina ne ispari. Dodajte sok od rajčice, kim i mljevenu papriku, začinite po želji i kuhajte dok ne proključa. Na kraju dodajte ocijeđeni grah iz konzerve i pospite malo brašna. Kuhajte na umjerenoj temperaturi miješajući dok se ne zgusne.

>>Kauboji i Indijanci 
'stanuju' zajedno nedaleko od metropole i sjajno kuhaju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.