Promo

Pjesmom do nagradnog putovanja u Amsterdam

Foto: PR FOTO
Amstel Premium Pilsner
Foto: PR FOTO
Amstel Premium Pilsner
Foto: PR FOTO
Amstel Premium Pilsner
Foto: PR FOTO
Amstel Premium Pilsner
Foto: PR FOTO
Amstel Premium Pilsner
Foto: PR FOTO
Amstel Premium Pilsner
VL
Autor
PR Članak
24.10.2014.
u 08:15
Pogledaj originalni članak

Dobitnik Damir (49) iz Zagreba osvojio je putovanje u Amsterdam i to zahvaljujući pjesmi koju je napisao o omiljenom pivu: Amstel Premium Pilsneru koji danas uživa međunarodnu slavu.

Skladajući pjesmu te uživajući u kvaliteti najdražeg Amstel Premium Pilsenera, koji postupkom sporog vrenja dolazi do savršene ravnoteže okusa i osvježenja, dobitnik je nagrađen putovanjem u čaroban grad na rijeci Amstel. Dobro provedeno vrijeme u Amsterdamu i čaša rashlađenog Amstel Premium Pilsenera u ruci zasigurno će ostati Damiru dugo u lijepom sjećanju.

''Uživao sam u dobro provedenom vremenu u Amsterdamu koji me je impresionirao prodavaonicama tulipana i zanimljivim antikvarnicama. Nakon razgledavanja grada, opuštao sam se u kafiću na obali rijeke Amstel pijuckajući istoimeno pivo'', zaključio je sretan dobitnik nakon posjeta Amsterdamu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr