Rijetko kad se dogodi da – nema reda ispred Stelline. Restoran koji je 21 godinu poznat po odličnoj vrijednosti za novac prepoznaju i domaći i gosti.
– Čovjek ne smije otići kući gladan! Jelo mora biti obilno, kvalitetno, a cijena niska. To je naše pravilo već desetljećima – govori vlasnik Đole Simović.
Poznati su po roštilju po leskovačkim receptima.
– Učio nas je naš kuhar, majstor Ljupče, koji je u svom Leskovcu završio i školu za roštilj – govore.
Sjete se i gosta koji je nedavno bio sa psom.
– Za sebe je naručio pileći bečki, a za svog psa biftek sa žara, ali rare! I naš pas Kimi, koji ima isto ime kao i Kimi Räikkönen, pojeo bi masnu krpu, a kamoli ne biftek. Ali, čuvamo ga, on jede svoju, pseću hranu – govore u restoranu. Za dvoje Večernjakovih reportera obilan ručak – 37 eura.