Kobni seks

Pali s devetog kata za vrijeme seksa: Žena poginula, a muškarac se vratio na tulum!

Foto: central european news
Pali s devetog kata za vrijeme seksa: Žena poginula, a muškarac se vratio na tulum!
17.07.2019.
u 13:42
U Rusiji je jedan tulum završio potpuno neočekivano. Za vrijeme seksualnog odnosa mladi je par pao s devetog kata zgrade
Pogledaj originalni članak

Tridesetogodišnja žena i njezin godinu dana mlađi partner pali su kroz prozor devetog kata u Saint Petersburgu u Rusiji za vrijeme seksa. Žena je poginula na mjestu, a njezin partner preživio je pad jer je pao na nju i to ga je spasilo, piše Daily mail.

Susjedi kažu kako se u stanu odvijao divlji tulum. Prvo su vidjeli kako je televizor padao s devetog kata, a potom i ženu i njezina partnera. Kažu kako je muškarac ustao i vratio se na tulum.

Foto: central european news

Policija je došla na mjesto događaja i prvo je mislila da je riječ o ubojstvu te da je ženu ubio televizor, ali fotografije s mjesta nesreće pokazuju kako je žena bila gola od struka naniže. Nakon što su ispitali susjede i svjedoke zaključeno je da je par imao seksualne odnose, a potom je ispao kroz prozor.

Pokrenuta je detaljna istraga.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

DU
Deleted user
14:21 17.07.2019.

Saint Petersburgu...??? To je nešto novo? Čovječe, gdje su granice neznanja i nepismenosti u VL-u?

KB
kbr
15:14 17.07.2019.

lik se vratio na tulum!?

Avatar kvasac60
kvasac60
15:51 17.07.2019.

J.be u letu.