SAVJET STRUČNJAKA

Ovog Valentinova probajte sa šarenim cvijećem

Foto: Thinkstock
Buket cvijeća, cvijeće
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
cvijeće, buket
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
cvijeće, buket
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
cvijeće, buket
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
13.02.2014.
u 15:30
Ne zaboravite, nikad se ne daruje paran broj cvjetova u buketu.
Pogledaj originalni članak

S jednim valentinovskim poklonom za ljepše polovice nikad ne možete pogriješiti. Buket cvijeća uvijek dobro nadopunjuje neki drugi poklon, ali ako je malo bogatiji, može poslužiti i sam.

Tradicionalno, prvi izbor pri odabiru cvijeća kada se iskazuje ljubav je crvena ruža. S tim klasičnim odabirom 14. veljače nikako nećete podbaciti jer nema te žene koja ne voli cvijeće i koja bi krivo mogla shvatiti poruku koju nosi crvena ruža.

- Crvena ruža oduvijek je najprodavanija za Valentinovo, i to jedna! Ipak su crvene ruže najskuplje od svih ruža u nabavi pa se, primjerice, u mojoj cvjećarni prodaju po 20 kuna dok su ostale po 15. No, ima ljudi koji dođu i po velike bukete crvenih ruža, no puno rjeđe - kaže nam vlasnica cvjećarne "Floris" Snježana Marinčić.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Ona, kao i ostali cvjećari, očekuju navalu u svoje cvjećarne na Valentinovo ujutro, no i navečer prije nego dečki krenu po svoje djevojke. Predlaže dečkima i muškarcima da se ove godine odmaknu od pravila.

- Lijepi su i šareni, mirisni buketi s proljetnicama koji također mogu poslužiti kao lijep, romantičan poklon. To su tulipani, zumbuli, ljiljani, karanfili..., cvijeće koje žene vole. No, onoga tko je došao s nakanom da kupi crvenu ružu nikad nisam uspjela odgovoriti - kroz smijeh će Snježana.

Mi napominjemo da uz cvijet i buket neizostavno ide i poruka, obavezno ručno ispisana! I, ne zaboravite, nikad se ne daruje paran broj cvjetova u buketu.

>>Zalogajčići slasti i strasti: Pripremite tortu Valentino i biftek iznenađenja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.