niste jedini

Ovo su razlozi zašto ostajete u lošim vezama

Foto: Thinkstock
veza i svađa
Foto: Thinkstock
prekid veze
Foto: Shutterstock
Veze
Foto: shutterstock
Veza
26.05.2018.
u 20:54
Najčešći razlozi zašto neki ne mogu ili ne žele prekinuti lošu vezu u kojoj se nalaze je financijska konstrukcija. Ako nemate uvjete za samostalan život, najčešće ćete trpiti loše odnose samo zbog tog razloga
Pogledaj originalni članak

Znate da ste nesretni u vašoj vezi, ali ipak ju ne želite prekinuti? Ovo su najčešći razlozi za to...

Financijska ovisnost - Najčešći razlozi zašto neki ne mogu ili ne žele prekinuti lošu vezu u kojoj se nalaze je financijska konstrukcija. Ako nemate uvjete za samostalan život, najčešće ćete trpiti loše odnose samo zbog tog razloga

Bojite se samoće - Nije rijetkost da mnogi ostaju u vezama jer "ne znaju drukčije". Imati nekog pored sebe, bez obzira o kakvoj se osobi radi, još je jedan čest razlog za ostanak u lošem odnosu. 

Manipuliranje - Emotivno manipuliranje, kojim se služi vaš partner ili partnerica, "natjerat" će vas da ostanete u vezi iako biste iz nje htjeli izići. Druga strana dobro zna kako izazvati osjećaj krivnje kod vas iako niste ništa krivo napravili i mislite da niste ni zaslužili  ništa bolje. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.