Otkrili na Redditu

Ovo su jela koja zaposlenici McDonald'sa ne bi pojeli

Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
Ovo su jela koja zaposlenici McDonald'sa ne bi pojeli
21.10.2018.
u 07:00
Na Redditu su neki zaposlenici McDonalds`a otkrili što oni sami nikada ne bi pojeli iz tog lanca restorana brze hrane
Pogledaj originalni članak

Bez obzira koliki ste ljubitelj brze hrane, vjerojatno ste se barem jednom zapitali bi li bilo dobro znati što se događa "tamo iza", odnosno kako se pripremaju vaša omiljena jela. 

Na Redditu su neki zaposlenici McDonalds`a otkrili što oni sami nikada ne bi pojeli iz tog lanca restorana brze hrane

Pileći medaljoni ( nuggets) 

Neki zaposlenici otkrili su da se medaljoni prije serviranja drže određeno vrijeme, namješteno tajmerom, no istovremeno tajmer pokreće i grijač pa zaposlenici rijetko bacaju medaljone nakon isteka određenog vremena, i umjesto da pripreme nove, samo pokrenu tajmer još koji put. 

Pića iz aparata za kavu

Jedan zaposlenik otkrio je da je jako teško očistiti parat za kavu i slične aparate koje imaju,potrebno je oko 40 minuta za svaki pa u pojedinim restoranima se ti aparati čiste površno ili rijetko. 

Filet - O- Fish

Sendvič s oslićem je jedno od jela koje se također podgrijava, kao i pileći medaljoni, pa u kombinaciji s tartar umakom, sirom i ribom koja stoji neko vrijeme, možda nije dobar izbor. Pitajte prodavače da vam pripremi svježi sendvič, poručuje anonimni zaposlenik. 

Video - Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

KA
kažemja
10:53 21.10.2018.

Bio sam jednom ili dva puta u životu u Mcdonaldsu i nikad više. To smeće više ne ide u mene.

Avatar nekineki
nekineki
10:20 21.10.2018.

evo jucer se zaletio u jednu fastfood/gril pecenjaru na blef prvi put, uzeo haburgere, unutra rade djeca/studentice koja nemaju pojma o pecenju mesa, naravno dobio sam napola sirovo meso...nikad vise...

DU
Deleted user
10:45 21.10.2018.

FAstfood? Pa to je samo u nuždi nešto staviti u usta. Od tih materijala koji se u takvim restoranima jednu, je nezdrava masnoća najvažniji sastojak. Što mislite kako često se tu ulje mijenja? A oni koji redovno vode svoju djecu u McDonalds, sigurno imaju velike probleme u razlučivanju. Ili im je svejedno. Da li sad kupe materijale u Lidlu ili fastfood restoranu je na kraju isto. Naravno ostaje najveća razlika na ulju. Slično je kad se kupuje stan. Umjetni kvadri, pečene cigle ili beton je velika ralika. Ali mnogi je ne vide.