Tko bi rekao

Ovo je najjednostavniji način čišćenja narukvice

Foto: Facebook
Ovo je najjednostavniji način čišćenja narukvice
05.09.2019.
u 11:42
Nakon što je nedavno žena u grupi na Facebooku podijelila koliko se prljavštine krije u vjenčanom prstenu, sada je isto napravila druga žena sa svojom narukvicom, a otkrila je i kako ju je najlakše očistiti.
Pogledaj originalni članak

Anne-Marie Norman iz Londona odlučila je svojem prljavom nakitu brenda Pandora dati novi sjaj, a to je napravila uz samo dva sastojka – uz pomoć vruće vode iz kuhala za vodu i deterdženta za pranje posuđa. Narukvicu je ostavila u otopini pet minuta, a začudila ju je količina prljavštine, piše Metro.

Foto: Facebook

Iz brenda preporučuju ovaj trik. Oni savjetuju stavljanje sapuna na nakit i nakon nekog vremena čišćenje mekanom četkicom

Foto: Facebook

Ipak, postoje i savjeti kako da nakit ostane dulje u najboljem mogućem stanju. Trebalo bi izbjegavati stavljati ga u kloriranu ili morsku vodu te ga skinuti prije spavanja ili prije fizičke aktivnosti. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BE
Bela
15:09 05.09.2019.

Pa to je nekakav limeni šrot? Za baciti u smeće da se očisti. Pravi nakit se nosi zlataru na ultrazvučno čišćenje