"pročitani"

Ovo će muškarci odglumiti i lagati da bi impresionirali ženu

Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Shutterstock
Par
Foto: Thinkstock
Selfie
Foto: Pixabay
Foto: Thinkstock
Mladi par
Foto: Thinkstock
Par
06.05.2018.
u 20:36
Ostavljeni muškarac znat će to dobro iskoristiti u svrhu ostvarivanja nove veze.
Pogledaj originalni članak

Prvi spojevi ili prvi kontakti putem društvenih mreža ili nekih online platformi za upoznavanje mogu itekako dobro poslužiti muškarcima da se predstave u puno boljem svijetlu i očaraju ženu ponekim komplimentima i lažima za koje će se žene "uhvatiti". Evo o čemu će najčešće lagati kako bi se prikazali kao muškarci "iz snova". 

Glumit će žrtvu - Ostavljeni muškarac znat će to dobro iskoristiti u svrhu ostvarivanja nove veze. Krivnju će svaliti na "ludu bivšu" i vezu u kojoj je on bio "žrtva" izazivajući suosjećanje kod suprotnog spola. 

Komplimenti - Nekoliko dobro upućenih komplimenata ženi može biti dobar odskok za stepenicu više u njihovom odnosu. Čak i ako izrečene pohvale ne misli ozbiljno. 

Životni stil - Mnogi će muškarci pokušavati impresionirati djevojku onime što posjeduje ili pričama o natprosječnoj plaći, određenim zaslugama na radnom mjestu pokušavajući odati dojam da iščekuje promaknuće ili napredak u karijeri na bilo kojem planu. 

Zdrav život - Vođenje zdravih životnih navika, zdrave prehrane i vježbanja posebice je u modi posljednje vrijeme, a muškaraci će pokušati prikazati sebe baš u tom svjetlu. Čak i ako nisu takav tip, izvući će iz mobitela neku fotografiju s nekog izleta u sporstkom izdanju kako bi impresionirali djevojku. 

 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IL
ilijan
22:02 06.05.2018.

Tko traži kontakt puten takozvanih društvenih mreža, teško njemu!

AU
austrougarskigeneral
10:27 07.05.2018.

te online veze svi nešto glume,mušk ili žene stave slike nekih manekena ili manekenki mnogi lažu svašta.