najčešći problem

Ova vas stvar sprječava da imate odličan seks, ali ćete je se teško odreći

Foto: Thinkstock
pametni telefon
Foto: Thinkstock
pametni telefon
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
26.01.2019.
u 19:09
No, uz puste izgovore, gotovo nitko neće izreći: Radije uživam provodeći vrijeme gledaju u zaslon svog pametnog telefona.
Pogledaj originalni članak

Mnogi se u užurbanoj svakodnevnici "žale" na loš seksualni život. Nemaju vremena, nemaju želje, ima "važnijih stvari..."

No, uz puste izgovore, gotovo nitko neće izreći: Radije uživam provodeći vrijeme gledaju u zaslon svog pametnog telefona. Ipak, bilo da igrate igrice ili radite nešto što vas opušta, pametni telefon može biti i uzrok stresa, posebice ako umjesto u zagrljaju voljene osobe vrijeme provodite čitajući mailove. 

Prekomjereno vrijeme koje provedete s telefonom u rukama može dovesti do uništenja društvenog života, povlačenja u sebe, anksioznosti i depresije, tvrde stručnjaci. Stoga, ostavite svoj telefon kada dođete kući, limitirajte vrijeme gledanja u zaslone i posvetite se svom partneru ili partnerici. Zašto ne biste zajedno pripremili večeru za vikend? 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TH
thu
22:05 26.01.2019.

Ovako tekst može samo junfer napisati...

MO
morska
19:40 26.01.2019.

Obrnuto, tko nije drustven, druzi se s telefonom. Kad nema telefona, cita ili gleda tv, ne izlazi. Tko je drustven, bit ce aktivan.

Avatar Tito
Tito
19:29 26.01.2019.

Ja mislio da je najgori sam sa sobom