'Nešto nevjerojatno'

Pogledajte zašto su žene ostale u čudu zbog ovog poroda!

Foto: Facebook/Birth Without Fear
Foto: Facebook/Sarah Toyer
Foto: Facebook/Birth Without Fear
01.02.2017.
u 10:45
– Bilo je ovo nešto najnevjerojatnije što sam ikada učinila. Savjetujem svima da ne odustaju od svojih želja vezanih za porod – kazala je
Pogledaj originalni članak

Sarah Toyer (24) iz Australije prije nekoliko tjedana rodila je svoje četvrto dijete. Bio bi to uobičajen porod da majka nije pomogla pri dolasku djeteta na svijet i to za vrijeme carskog reza!

– Kad sam otkrila da sam trudna odmah sam poželjela asistirati kod carskog reza. Razgovarala sam o tome s doktorima, kirurzima te primaljama, ali svi su mi rekli da sve ovisi o doktoru koji će biti u operacijskoj sali za vrijeme poroda – kaže.

Napokon je došao i taj trenutak, nakon osam sati čekanja u bolnici, stiglo je vrijeme rođenja njezina sina. Doktorica je pristala na Sarinu ideju, a trudna majka svjedočila je timu medicinara koji je vadio njezino dijete iz maternice. U konačnici, 24-godišnjakinja sama je primila novorođenče te ga donijela na svijet. 

– Bilo je ovo nešto najnevjerojatnije što sam ikada učinila. Savjetujem svima da ne odustaju od svojih želja vezanih za porod – kazala je. 

Sarino ostalo troje djece razveselilo se novom članu obitelji, a majka se ovim jedinstvenim trenucima pohvalila na društvenoj mreži.

>> Nije čudno što babicu iz Vinogradske pamte i majke koje su rodile prije 28 godina

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.