Prestižna titula

Ova je aviokompanija proglašena najboljom na svijetu

Foto: Cathay Pacific
Cathay pacific
Foto: screenshot/youtube
Cathay Pacific
17.07.2014.
u 08:27
Ova zrakoplovna kompanija iz Hong Konga zauzela je mjesto koje je prošle godine držao Emirates koji je sada pao na četvrto mjesto
Pogledaj originalni članak

Cathay Pacific je aviokompanija koja je proglašena najboljom na svijetu po glasovima milijuna putnika.

Ovaj zrakoplovni prijevoznik iz Hong Konga zauzeo je tako mjesto koje je prošle godine držao Emirates iz Dubaija koji je sada pao na četvrto mjesto, piše CNN.

- Neki su prijevoznici ocijenjeni odličnima u ekonomskoj klasi, neki na nekim drugim područjima, ali Cathay je dobio gotovo najbolje ocjene iz svih kategorija, rekao je Edward Plaisted iz Skytraxa. 

Qatar Airways i Singapore Airlines zauzeli su drugo i treće mjesto u globalnoj kategoriji, a Emirates su "pali" s pobjedničkog na ovogodišnje četvrto mjesto.

Slijedi ih Turkish Airlines, koji je proglašen najboljim zrakoplovnim prijevoznikom u Europi te ANA All Nippon Airways, Garuda Indonesia, Asiana Airlines, Etihad Airways i Lufthansa.

>>Evo kako je pilot zrakoplova oraspoložio putnike nakon višesatnog kašnjenja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar pekarr
pekarr
16:54 17.07.2014.

turskih airlines je odlican,...ko bi rekao da tako dobro voze avion s obzirom da po zemčji aute voze ko luđaci...