Super!

Otkriven trik kako da bočicu korektora za lice iskoristite do kraja: Trebaju vam samo kliješta

Foto: TikTok/shabazsays
Otkriven trik kako da bočicu korektora za lice iskoristite do kraja: Trebaju vam samo kliješta
28.01.2021.
u 07:00
Da riješi svoju make up 'krizu' uzeo je kliješta i s njima s korektora skinuo plastični vrh, a onda je štapić korektora mogao umočiti skroz do dna bočice.
Pogledaj originalni članak

Korisnik imena Shabaz podijelio je na TikToku svoju frustraciju zbog bočice korektora za podočnjake koji ne može sav iskoristiti.

U videu je tako objasnio kako ga 'jako frustrira kad je pri kraju s korektorom za prikrivanje nedostataka na koži i podočnjaka, ali nikako ne može ugrabiti ono malo proizvoda s dna plastične bočice'. 

@shabazsays

Life hack for you all #makeup #lifehack #makeup #moneysaving #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound - Shabaz Says

- Ima ga još, a štapić ne ide do dna - požalio se  Shabaz i dodao da je 'ovakvo pakiranje samo još jedan od načina na koji nas kozmetičke kuće pljačkaju'.

A da riješi svoju make up 'krizu', dečko je uzeo kliješta i s njima s korektora skinuo plastični vrh, a onda je štapić korektora mogao umočiti skroz do dna bočice.

Apple upozorio svoje korisnike: Morate držati svoj iPhone na sigurnoj udaljenosti

Foto: BROOKS KRAFT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Apple CEO Tim Cook poses with the all-new iPhone 12 Pro at Apple Park in Cupertino
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: The Apple Inc. logo is seen hanging at the entrance to the Apple store on 5th Avenue in New York

- Ovo je ozbiljna ušteda - rekao je ovaj ljubitelj kozmetike, a mnogi su mu se pratitelji zahvalili na korisnom savjetu. 

- Ovo će mi stvarno pomoći, odličan trik - poručila mu je jedna djevojka, a njegov je 'hack' lajkalo nekoliko tisuća pratitelja, a prenio The Sun.

Dinina objava na Facebooku ujedinila je Hrvatsku nakon razornog potresa: "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude, svi će vam pomoći."

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.