nije mogla vjerovati

Otišla u park za pse pa dobila uznemirujuću poruku: 'Uzeo sam tvoj broj s ogrlice...'

Foto: shutterstock
Otišla u park za pse pa dobila uznemirujuću poruku: 'Uzeo sam tvoj broj s ogrlice...'
02.08.2021.
u 13:30
Jedan muškarac mislio je da se broj na ogrlici nalazi tamo kako bi vlasnica psa mogla upoznati nove ljude pa je odlučio iskoristiti priliku i uzeti njezin kontakt
Pogledaj originalni članak

Mlada djevojka ostala je potpuno šokirana i uznemirena nakon što joj se preko poruka javio potpuni stranac koji je njezin broj mobitela uzeo s ogrlice njezinog psa u parku.

Kako piše Mirror, vlasnica je odvela ljubimca na igranje i u šetnju te nije mislila previše na čovjeka koji se počeo igrati s psom - tek kasnije je shvatila da je možda imao skriveni motiv. Naime, on je zapisao njezin kontakt koji je bio na psećoj ogrlici kako bi joj se kasnije javio.

Nakon što je dobila njegove poruke, snimku zaslona razgovora podijelila je na društvenom forumu Reddit, gdje je pitala druge korisnike: “Je li ovo stvarno?”

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

Foto: Pixabay
Romantična večera - ilustracija
Foto: Pixabay
Romantična večera - ilustracija

Prva poruka glasi: "Hej, dobio sam tvoj telefonski broj s ogrlice tvog psa. Hvala što si mi dala da je mazim, trebali bismo se družiti :)."

Nekoliko sati kasnije poslao je još dvije poruke, rekavši: "Halo? Zašto uopće imaš svoj broj na ogrlici ako ne želiš da ti ljudi šalju poruke? Koji vrag? Takva provokacija."

Korisnici društvenih mreža ostali su potpuno šokirani njegovom reakcijom, ali i uvjerenošću da je broj na ogrlici psa tamo kako bi njegova vlasnica upoznala nove ljude.

“Smiješno mi je njegovo mišljenje da ona želi pažnju zato što ima svoj broj na ogrlici od psa”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Stvarno je zbunjen čemu služi taj broj, svakako ne za muškarce poput njega!”

Stanodavca je snimila kako ulazi u stan dok nje nema: "Mirisao je moje jastuke, prijavila sam ga policiji"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.