humorističan muž

Otišla je na posao i ostavila bebu s mužem. Ovo što je napravio, postalo je pravi hit

Foto: screenshot/Facebook
Charlie i Matt
Foto: screenshot/Facebook
Charlie i Matt
Foto: Facebook
Beba Charlie
12.05.2016.
u 08:45
"Kako se snalaziš?, upitala je Mattova supruga Lynn. "Ok, baš smo izašli na koje pivo prije ručka.", odgovorio je Matt
Pogledaj originalni članak

– Ovo je bio težak tjedan. Charliejevoj mami je završio porodiljni dopust. Dakle, osoba koja u našoj kući sprečava da izbije požar, vratila se na posao. Prvi dan je bilo dramatično. Bilo je suza i straha. Ali u svoju obranu moram reći, odlučio sam je malo smiriti u vrijeme ručka...

Početak je to posta koji je objavio na svom blogu "Man vs. Baby" Matt Coyne koji je postao otac sina kojeg su nazvali Charlie u rujnu prošle godine. Početak je to i priče koja je ubrzo postala hit.

– Kako se snalaziš? – upitala je Mattova supruga Lynn.

– OK, baš smo izašli na koje pivo prije ručka... – odgovorio je Matt i svojoj supruzi poslao fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvoje sjede u baru, a na šanku je gotovo ispijena čaša piva.

– Ha ha, vrlo smiješno. Gdje ste zaista?

– U baru je bilo malo mrtvo pa smo došli u Wildkatz (striptiz-bar)... – nastavljao je Matt provocirati svoju suprugu poslavši joj fotografiju na kojoj se vidi plesačica na štangi i ponosni otac i sin.

– Pošalji mi pravu fotografiju gdje ste – počinje se kroz njezine poruke iščitavati gubitak strpljenja.

– Hoću, ali Charlie je trenutačno malo zauzet – odgovorio je Matt svojoj supruzi i "pohvalio se" fotografijom padobranskog skoka u tandemu – sa sinom.

Supruga je ponovno zatražila "live" fotografiju, a Matt je, u svom stilu, odgovorio novom šaljivom.

– Kunem ti se, još jednu ovakvu fotku mi pošalješ i doći ću doma i udariti te u testise. Reci mi što radite, je li on OK?"

Za to vrijeme, njihov sin Charlie je mirno spavao i sve je ove "izlete" zapravo mogao samo sanjati...

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ovo je iskustvo Matt opisao na svom blogu gdje bilježi sve zanimljive trenutke svog života koji se njemu i supruzi drastično promijenio nakon rođenja njihova sina.

>>Ovo je viralni hit koji 'tjera suze na oči'. Pogledajte zašto ga dijele po društvenim mrežama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar George Bailey
George Bailey
10:01 12.05.2016.

Bravo majstore :)))

BO
Bonus
15:15 12.05.2016.

"Pravednik" je previse okupiran trazenjem tudjih mana pa ne vidi svoje

MA
maxxxx
18:08 12.05.2016.

Meni je ovo bzvz, vjerujem da je tisuće očeva ovako humoristično, ali nađe se neki koji takve bezvezarijee objavljuje na svom blogu, pa je sad on jako cool. Da je stvarno otišao u striptiz bar, ako već nije skočio sa padobranom, ovaj članak bi imao nekog smisla.