prepoznaju

Organizatori vjenčanja vide ono što drugi ne vide: Znakovi da brak neće potrajati

Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Thinkstock
Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Pixabav
vjenčanje
Foto: Getty Images
vjenčanje
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Vjenčanje, mladenka
09.02.2019.
u 08:00
Čak i prije nego izgovore sudbonosno DA, ovi stručnjaci prepoznaju znakove po kojima, uvjereni su, brak neće potrajati.
Pogledaj originalni članak

Organizacija vjenčanja često je pravi izvor stresa parovima, posebice mladenkama koje žele da svaki detalj, na njihov najvažniji dan u životu, bude savršen. Unajmiti iskusnog organizatora vjenčanja stoga je itekako dobra ideja.

No, čak i prije nego izgovore sudbonosno DA, ovi stručnjaci prepoznaju znakove po kojima, uvjereni su, brak neće potrajati. 

Radije provode vrijeme odvojeno do vjenčanja - Iako je vjenčanje dvoje ljudi slavlje njihove ljubavi, neki parovi odbijaju taj dan provesti zajedno, sve do samog čina vjenčanja. Upravo bi na taj dan trebali biti nerazdvojni, smatraju organizatori vjenčanja. 

Par je potpuno oko organizacije vjenčanja, a ne "u vjenčanju" - Bitniji su im detalji proslave i kako će to izgledati nego kako se oni kao par osjećaju i koliko uživaju u svom danu. 

Zdravica - Kada kuma ili netko od članova obitelji održava zdravicu za novopečeni bračni par, ali pritom ne spomenu mladoženju ili ga spomenu uz sarkazam, to je jedan od znakova da taj brak nema najbolje šanse za opstanak. 

Mladenka je preuzbuđena, mladoženju "nije briga" - Nisu svi budući supruzi nezainteresirani za pomoć oko organizacije vjenčanja. Neki će, rijetki doduše, ponuditi i da odrade većinu obveza. No, ako je muškarac zaista nezainteresiran, a mladenka je ta koja je previše uzbuđena, nije to baš dobar znak. Pokazuje kako će par reagirati ubuduće oko važnih pitanja, a ignororanje s jedne strane može uzrokovati ozbiljne probleme u vezi. 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
13:56 09.02.2019.

Kad malo bolje razmisliš, bolje ti je ne uzimati organizatore vjenčanja jer to znači da će te špijunirati i uhoditi cijeli život ili dok se brak ne raspadne!!!! KAKO ONI ZNAJU KOJI JE BRAK OPSTAO ILI NIJE?!?!?!?! Pa nije vrag da im netko šalje obavjesti o rastajanju!!! KAKVE NEBULOZE!!!!

DU
Deleted user
13:27 09.02.2019.

Imate primjere da svećenik kad čuje zahtijeve mladenki koje treba ispuniti i ukrasiti Crkvu za taj događaj predloži da tu zabavu održe u zadruznom domu ili cirkusu. Sve je vaznije od onog sto treba i mora biti vazno.

AU
austrougarskigeneral
20:15 09.02.2019.

traju brakovi 3 godine prosjek.