Ljetno osvježenje

Oranginu protresi i nagrade odnesi!

Foto: Promo
Oranginu protresi i nagrade odnesi!
27.06.2017.
u 10:46
Osvoji glavnu nagradu Piaggio Liberty 125 ili neku od utješnih nagrada – Hoverboard ili paket Orangina limenki.
Pogledaj originalni članak

Orangina ti donosi više razloga za uživanje ovo ljeto! Osim pravog ljetnog osvježenja iskoristi priliku za osvajanjem vrijednih nagrada.

Osjeti jedinstveno iskustvo opuštajući se u trenutku uz eksploziju okusa, svježoj perspektivi i doživljaju prave naranče. Uživaj u soku od naranče i pravoj voćnoj pulpi, a ne propusti priliku za sudjelovanjem u velikoj Orangina nagradnoj igri! Osvoji glavnu nagradu Piaggio Liberty 125 ili neku od utješnih nagrada – Hoverboard ili paket Orangina limenki. Sudjelovanjem u nagradnoj igri daješ priliku i svom konobaru za osvajanjem vrijednog iznosa na Diners potrošačkoj kartici.

Sve što trebate napraviti je:
Naručiti Oranginu u  kafiću
Potražiti nagradni kod na grlu bočice
Uzeti svoj mobitel i odsurfaj na www.naruci-oranginu.com
Upisati nagradni kod i svoje podatke te čekati na završno izvlačenje

Orangina, najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna  okusom i izgledom, nastala je davne 1936. godine u Francuskoj jedinstvenom recepturom. Njenu originalnost ističe i iconic bočica prepoznatljivog kruškolikog oblika. Sok napravljen od naranči iz Valencije, jedine vrste naranči koja se uzgaja isključivo za izradu sokova, a raste u vrijeme ljeta, što doprinosi njihovoj visokoj slasnosti. Izvorni okus i Orangininu posebnost daje jedinstvena originalna receptura od izvrsno izbalansiranog omjera narančine pulpe i esencijalnih ulja iz kore naranče. Najbolji okusn i pravu voćnu pulpu Orangine probudit ćeš blagim protresanjem bočice, a za poseban užitak i punoću okusa preporučujemo pijenje slamčicom izravno iz bočice. 

Protresi ljeto i naruči Oranginu u svom omiljenom kafiću te osvoji vrijedne nagrade! Više info na navedenoj web stranici i na Facebooku!

www.naruci-oranginu.com
https://web.facebook.com/OranginaAdria/?fref=ts
https://www.instagram.com/Oranginaadria/

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GL
glavaticro
10:58 27.06.2017.

orgazmina :)