Bolna istina

Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara

Foto: Screenshot
prijevare
Foto: Twitter
preljubi
Foto: Screenshot
preljubi
Foto: Screenshot
preljubi
Foto: Screenshot
preljubi
Foto: Screenshot
preljubi
Foto: Screenshot
preljubi
Foto: Screenshot
preljubi
Foto: Screenshot
preljubi
Foto: Twitter
preljubi
22.11.2017.
u 21:02
Pogledaj originalni članak

Preljub je vjerojatno jedna od najgorih stvari koju možete napraviti kada ste u vezi s nekim, no još je gore kada se zbog nevjere krenete osvećivati ili partnera/partnericu testirate u javnosti. U zadnje vrijeme svjedoci smo brojnih prijevara, a u nastavku se prisjetite nekih koje su "rušile" internet.

Djevojka po imenu Jackie svome je dečku rekla da ide na poslovno putovanje sama te mu je iz hotela slala seksi fotografije. No, u kutu u zrcalu njezin dečko vidio je nepoznati kovčeg pa je odmah išao provjeriti je li ona uopće prijavljena u hotelu. Doznao je da nije, ali je u sobi u kojoj mu je rekla da je odsjela prijavljen bio muškarac po imenu Tom, kojemu je očito bila više od kolegice s posla.

Poznati su i preljubnici iz američkog showa "To Catch a Cheater". Djevojka je svog dečka, inače stručnjaka za računala, poslala u stan seksi crnke pa se šokirala kada je vidjela da ju je dečko u stanju prevariti bez imalo razmišljanja.

U showu "The Maury Show" uz pomoć detektora laži djevojka po imenu Ginger htjela je otkriti vara li je njezin dugogodišnji dečko Brad. Njezine sumnje su se potvrdile, a dodatno ju je shrvala činjenica da je dečko vara s njezinom majkom s kojom su tada živjeli.

Snimka žene koja je fizički nasrnula na svog supruga i njegovu ljubavnicu u jednom kafiću u brazilskom gradu Rio Verde obišla je svijet. Na snimci se vidi kako muškarac sjedi s dvije žene u kafiću kada im prilazi treća žena. Ona bez riječi udara prvo muškarca, a zatim i ženu koja je sjedila pokraj njega, vuče je i čupa za kosu dok se ona pokušava othrvati.

U nezgodnoj situaciji našla se i jedna 20-godišnjakinja iz brazilskog Sao Paola kada ju je u krevetu s muškarcem uhvatila njegova supruga. Iako to nije očekivala, prevarena supruga prvo je djevojci koja se petljala s njezinim mužem britvom odrezala kosu, uhvatila ju je za glavu i tako je držeći vodila po ulici.

Da nisu samo muškarci ti koji varaju i žene one koje se osvećuju, dokaz je slučaj prevarenog muškarca iz Meksika koji je izazvao kaos u prometu nakon što je spazio svoju suprugu kako se mazi s drugim tipom u vlastitom autu.

Nasilan je i bio jedan suprug iz Alabame koji je došao kući i našao svoju suprugu u krevetu s drugim muškarcem. Suprug nije dvojio ni sekunde već je odmah nasrnuo na ljubavnika svoje žene te ga tukao prvo na krevetu, a kada se napadnuti muškarac uspio izvući i pobjeći s kreveta, pobješnjeli suprug nastavio ga je tući na podu.

Javnosti nije ostala nepoznata nevjera mladića po imenu Leonard koji je javno djevojci Kourtney priznao da ju je varao i to ne samo jedanput. – Zašto me nisi jednostavno ostavio? Koliko puta si me prevario? – upitala ga je. – Ne znam zašto, bio sam glup. Nisam brojao koliko puta sam te prevario – pomalo okrutno priznao je Leonard.

Jordan McNelly otkrio je da ga njegova djevojka Zoe vara nakon što mu je poslala poruku namijenjenu prijateljici. Jordan je, naime, radio 60 sati tjedno kako bi uštedio novac da on i njegova djevojka odu na zajedničko putovanje na Floridu, no tada je dobio poruku koja ga je šokirala. Djevojka mu je zabunom poslala poruku u kojoj piše kako ima dva dečka i da ne zna što da radi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Papatest
Papatest
21:55 22.11.2017.

Ja plaćam frajerima da mi j. .. ženu a da ja gledam,ne razumijem čemu ljubomora ima p... dovoljno za sve

AD
adrijana71
15:25 26.01.2018.

Eto,baš super ideja ako su frajeri o.k.