bogat i raskošan početak jeseni

Okusi i mirisi ljeta u domaćoj zimnici

gourmet
gourmet
gourmet
gourmet
gourmet
gourmet
14.09.2016.
u 12:16
Pogledaj originalni članak

Subote su i dalje rezervirane za uživanje u Večernjakovim magazinima. Svaki tjedan donosimo novosti iz svijeta mode, lifestylea, interijera, upoznajemo vas s domaćim i stranima kuhinjama, ukusnim receptima te zdravim načinom života. Uz već svima poznate magazine Living i Divu, od sada možete uživati i u dva nova – Večernjakov Gourmet te Ordinacija.hr – od sada dostupnima i u tiskanom izdanju.

Ovu subotu vam predstavljamo Večernjakov Gourmet. I dok nas rujan poziva na druženja u prirodi i posjet brojnim festivalima, podsjeća nas da je pred nama idealno vrijeme za pospremanje okusa i mirisa ljeta u domaću zimnicu, zavirivanje ispod klobuka vladarica jeseni – gljiva, za uživanje u mirisima jesenskog voća i slastica.

Pozivamo vas da upoznate svestranu Anu Grgić, chefa kuhinje hotela Esplanade, nazdravite čašom punom priča, otkrijete foodie-imena, uz koja je kuhati, peći i uživati još zanimljivije.

Uz Večernjakov Gourmet još je ljepše otvoriti vrata jeseni i ušetati u listopad, veseliti se druženjima oko stola i šetnjama po tržnicama, uživati u ljepoti tradicije i mogućnostima koje nam donosi vrijeme u kojem živimo.

Želimo vam bogat i raskošan početak jeseni začinjen zadovoljstvom čitanja Večernjakova Gourmeta.

Svoj primjerak kupite u subotu, 17. rujna na svim kioscima za samo 7 kuna uz Večernji list.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr