Stiliziraj i postani diva

Odabrana je 'Beautiful ELFS DIVA'! Sretna je dobitnica lijepa Nikolina Leljak

Foto: Pixsell
ELFS Diva
ELFS DIva
ELFS DIva
Foto: Pixsell
ELFS Diva
Foto: Pixsell
ELFS Diva
Foto: Pixsell
ELFS Diva
Foto: Pixsell
ELFS Diva
Foto: Pixsell
ELFS Diva
Foto: Pixsell
ELFS Diva
01.09.2014.
u 16:00
Nikolina je ovom pobjedom osigurala vlastiti modni editorijal koji ćete uskoro moći vidjeti u Divi, a nagrađena je i ELFS odjevnom kombinacijom po vlastitom izboru u vrijednosti od 1000 kuna te NIVEA poklon paketom
Pogledaj originalni članak

S namjerom da bude centar ukusa i inspiracija u sofisticiranosti na domaćem tržištu lifestyle tiskovina, magazin DIVA Style svojim nedavno izdanim prvim brojem osvojio je čitateljice.

Uz ovo specijalno ljetno izdanje brojne čitateljice kupile su ekskluzivnu majicu “Beautiful ELFS DIVA” s potpisom modnog dvojca ELFS po jedinstvenoj cijeni od 49,90 kuna.

Mnoge od njih pridružile su se i velikoj nagradnoj igri u kojoj su stilizirale Diva Style majicu, a sretna dobitnica je lijepa Nikolina Leljak.

Foto: Pixsell

Dobitnica natječaja Nikolina Leljak

Nikolina je osvojila Elfs odjevnu kombinaciju po vlastitom izboru u vrijednosti 1000 kuna, vlastiti modni editorijal u magazinu Diva te Nivea poklon-paket.

Čitatelji su se tako uvjerili da redakcija magazina želi svima omogućiti da iskuse finoću, biranost i nadahnuće malim i velikim stvarima koje su stvarane da bi život učinile ljepšim ili barem da bi se o ljepšem životu moglo lakše maštati.

Foto: Pixsell


Brend menadžerica Beiersdorfa Nataša Bagić, modni dvojac ELFS, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, s urednicom magazina Diva i Diva Style Tonkicom Zlački

U žiriju koji je izabrao sretnu dobitnicu vrijednih nagrada bili su brend menadžerica Beiersdorfa Nataša Bagić, modni dvojac Elfs, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, te urednica magazina Diva i Diva Style Tonkica Zlački.

>>Ljepotica Anita Dujić Veljača zablistala u neobičnoj haljini. Ukradi joj stil!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mik22
14:02 03.09.2014.

usne su joj prirodne, a kaj se tice nogu - obratiti pozornost treba samo na nespretan kut slikanja. ;)

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:08 02.09.2014.

Ne bih zelio provocirati, ali cura s umjetnim usnama nije nimalo lijepa. Prosjecna je, ili cak I ispod prosjeka. Obrati li netko paznju na noge, vidjet ce I tu veliki problem.