Anđeoska kampanja

Novopečeni anđeo: Atmosfera na setu bila je kao da sam kod kuće

Foto: Victoria\'s Secret
toni garrn
Foto: Victoria\'s Secret
toni garrn
Foto: Victoria\'s Secret
toni garrn, Erin Heatherton
Foto: Victoria\'s Secret
Lindsay Ellingson
Foto: Victoria\'s Secret
Erin Heatherton
22.04.2012.
u 00:01
Nova Victorijina anđelica, Njemica Toni Garrn, odradila je prvu kampanju za pastelnu kolekciju push-up grudnjaka \"Dream Angel\" s veterankama Erin i Lindsay, a kako se snašla, pogledajte u galeriji
Pogledaj originalni članak

Nakon što je nedavno prelijepa 19-godišnja Njemica Toni Garrn i službeno proglašena \"ambasadoricom\" s krilima, s dvjema veterankama Victoria\'s Secreta Erin Heatherton i Lindsay Ellingson odradila je prvu kampanju za predivnu kolekciju rublja \"Dream Angel\" u pastelnim i jarkim bojama.

Iako je još prošle godine u studenom kao neslužbena članica Victorijinih anđelica odradila reviju u New Yorku, mlada Toni priznala je da se na snimanju kampanje osjećala kao kod kuće:
- U siječnju ove godine nazvali su me iz Victoria\'s Secreta i ponudili snimanje kolekcije \'Dream Angel\'. Tako sam bila uzbuđena. Djevojke i ja pozirale smo pred objektivom Russella Jamesa, a atmosfera je bila opuštena, kao velika obitelj na setu. A biti dio ove \'anđeoske\' obitelji san je svakog modela.

Toni, koju su modni agenti otkrili dok je imala 14 godina, prvom \"anđeoskom\" kampanjom opravdala je povjerenje svih te smo sigurni ne samo da je pred njom blistava budućnost kao Victorijine anđelice nego da će i zablistati na manekenskom nebu.  

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.