Svibanjsko izdanje

Novi Elle je na kioscima i daruje čitateljima – Foreo maske za lice!

Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
22.04.2021.
u 09:52
Novi broj magazina Elle je u prodaji i čitateljima donosi fantastičan DAR – FOREO maske za lice! I to ne jednu, ne dvije, nego čak sedam!
Pogledaj originalni članak

Odaberite između dnevnih - Make My Day - ili noćnih maski za lice - Call It a Night! U novom broju Elle donosi i intervju s glumicom Csillom Barath Bastaić o 'Dnevniku velikog Perice', retro seriji u koju se zaljubila cijela zemlja, a uz stilske igre otkriva najpopularnije modne i beauty trendove sezone. ELLE s Foreo maskama na dar potražite na kioscima od 20. travnja

Proljeće je vrijeme za hedonizam, čak i kad nam vremenska prognoza to pokušava pokvariti. Recept za dan s osmijehom uključuje nešto slatko i naravno, svibanjsko izdanje Ellea. Uz svibanjski Elle potražite Foreo maske za lice na dar, uz koje će vaša koža blistati od jutra do mraka. Dnevna maska Make My Day s hijaluronskom kiselinom i crvenim algama omogućuje duboku hidrataciju i zaštitu od vanjskih nečistoća za zdrav i blistav ten, a noćna maska Call It a Night sadrži ginseng i maslinovo ulje koji hrane i revitaliziraju kožu tijekom noći. Foreo maske za lice možete koristiti s i bez UFO uređaja. Uz Elle vas čeka cjelovito pakiranje od čak 7 Foreo maski za lice, a vrijednost dara iznosi 79,90 kuna. Stoga, požurite po Elle + dar – pakiranje maski za lice by Foreo.

Novi Elle je na kioscima

U povodu fantastične uloge u seriji koja je inspiraciju povukla iz jednog od najdražih nam filmova domaće celuloidne povijesti, u intervju broja Elle je ugostio popularnu zagrebačku glumicu Csillu Barath Bastaić, koja je otkrila zašto najviše uživa glumiti nekonvencionalne i buntovne žene, koji je njezin omiljeni kompleksni lik i što radi kad ne radi.

Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima

U novom broju Elle donosi i eksluzivni intervju sa supermodelom iz devedesetih Amber Vallettom, muzom i prijateljicom pokojnog Karla Lagerfelda, koja je sukreirala proljetnu conscious kolekciju njegovog brenda KL. S Amber, gorljivom eko aktivisticom, pretresli smo teme održivosti u modnoj industriji, novog ‘it’ materijala - kože od kaktusa, te, naravno, devedesetih.

Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima

Francuska modna ikona Garance Doré konstatirala je kako se osobni stil i modno blaženstvo ‘kriju na sjecištu četiriju pravaca’ – onoga što znate o sebi, onog što znate o svom tijelu, onog što želite poručiti svijetu i onoga što želite biti. Kada to osvijestite, modne pogreške, loše kupnje i promašeni outfiti postat će prošlost, a vi ‘glavna urednica vlastitog ormara’. Donosimo vam top fashion kombinacije žena koje sjajno ‘uređuju’ svoje ormare, street style zvijezda Alexandre Guerin i Eleonore Carisi, te najnovije modne trendove koji će preplaviti ulice ovog proljeća.

Novi Elle je na kioscima
Novi Elle je na kioscima

Garanceina teorija o ‘četiri sjecišta samospoznaje’ zvuči prilično uvjerljivo. Štoviše, primjenjiva je i na mnogo širi prostor od onih nekoliko kvadrata nečije garderobe. Upoznati sebe temeljito i priznati si tko smo, čemu stremimo, što nas veseli, a što ne ponekad je teško, pogotovo pod pritiskom tuđih očekivanja. Obitavamo u svijetu u kojem je ambicija postala pogonsko gorivo i mnogi od nas ušli su u to natjecanje nabijajući prekovremene u svim segmentima života, ponavljajući pritom ‘dream big’ mantru. No što ako shvatimo da nas unesrećuje? Je li uopće dopušteno sanjati ‘male snove’ ili je to dokaz kapitulacije pred životom i izdaje feminističkih načela? U temi ‘Zašto je Dream small postao novi Dream big’ bavimo se upravo tim pitanjem, a u članku ‘Girlboss – uspon i pad’ analiziramo ‘real life’ slučajeve karijernog sunovrata vlasnica donedavno uspješnih ‘ženskih’ tvrtki, poput Leandre Medine s Man Repellera, Christene Barberich, suosnivačice i glavne urednice portala Refinery29 i Steph Korey, CEO brenda Away – mladih, sjajno odjevenih superjunakinja pop feminizma koje su se morale povući s položaja nakon optužbi za toksičnu radnu atmosferu, diskriminaciju, odsutnost inkluzije i, naravno, loše poslovne rezultate. Jesu li dotične doista samo malo uglađenije i instagramičnije verzije ‘vražice koja nosi Pradu’ ili se ženama na visokim pozicijama ne tolerira ono što se tolerira muškarcima? Pročitajte i odlučite sami.

Novi broj donosi vam još pregršt sjajnih tema te fantastičan proljetni beauty dar svim čitateljima – Foreo maske za njegu lica. Elle + DAR – Foreo maske za lice Make May Day ili Call It a Night potražite na kioscima i zablistajte ovog proljeća! Uživajte u Elleu jer – ljepota i inspiracija su unutra!

Novi Elle je na kioscima

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr