Izabrati najbolje

Nije svako rumenilo 'samo rumenilo'. Evo u čemu su razlike

Foto: Shutterstock
rumenilo
Foto: Thinkstock
Make up
26.06.2014.
u 11:55
Rumenilo u kremi odgovara osobama koje imaju suhu ili dehidriranu kožu
Pogledaj originalni članak

Kremasta rumenila

Rumenilo u kremi odgovara osobama koje imaju suhu ili dehidriranu kožu. Rumenilo u ovom obliku ravnomjerno pokriva kožu, može se lako obnoviti i lako se nanosi, i to prstima. Čak i ako pretjerate s količinom, uvijek možete papirnatom maramicom ukloniti višak. S druge strane, ako mislite da boja nije dovoljno intenzivna, slobodno utrljajte još malo.

SAVJET: Miješajte teksture! Rumenilo u kremi se odlično kombinira s rumenilom u prahu ako se na obraze nanese u tankom sloju.

Rumenila i puderi za osjetljivu kožu

Događa se da koža koja je osjetljiva na sastojke kozmetičkih proizvoda burno reagira na suncu. U tom slučaju koristimo posebnu kozmetiku.

Savjet: Koristite pudere i rumenila s mineralnim sastojcima koji blokiraju UV zrake reflektirajući ih od površine kože, ne prodiru u dublje slojeve kože i ne izazivaju alergijske reakcije.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Duo/Trio forma

Ova rumenila u dvije ili tri boje osvježit će vaše obraze samo jednim potezom četkom i naglasiti vam jagodice. Ukoliko ga nanesete i na čelo, nos i bradu, postići ćete još svježiji i blistaviji izgled.

Za prirodni ten

Rumenila u kuglicama savršena su za nijansiranje lica. Višenamjenska rumenila savršeno nijansiraju lice.

SAVJET: Najbolji učinak postići ćete ukoliko koristite kvalitetan tekući puder koji se odlično stapa s tonom vaše kože.

>>Jednostavni i spasonosni trikovi za ljepotu koje svaka žena želi znati

>>Zlatno pravilo nanošenja rumenila

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.