Uvijek djeluje

Nije joj do seksa? Pokušajte je ovako 'oraspoložiti'

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Shutterstock
Ljube se
Foto: Thinkstock
romantika, ljubav, večera
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Vibrator
Foto: Thinkstock
Donje rublje
15.06.2018.
u 18:45
Pogledaj originalni članak

Muškarci su uglavnom uvijek raspoloženi za seks, no sa ženama to nije tako.

Istraživanja su pokazala kako muškarci imaju veću seksualnu želju od žena, ali to ne znači da ne postoji načini kako oraspoložiti ženu za seks. Evo kako ćete u tome uspjeti.

Ne podcjenjujte ljubljenje – Čak 75 posto žena izjavilo je kako im ljubljenje povećava seksualnu želju, a samo grljenje to uzrokuje kod 61 posto žena. Počnite je ljubiti i ne stajte nakon prvog poljupca.

Romantični izlazak – Čak 50 posto žena priznalo je kako im romantična večera može popraviti raspoloženje kada je u pitanju seks.

Prljavi govor – Vjerovali ili ne, to uzbuđuje čak 30 posto žena, no nemojte zaboraviti da ih neće privući ono što čujete u porno filmovima. Budite ipak malo nježniji, ali joj pokažite da je želite.

Seksi igračke – Iako to možda ne žele priznati, mnoge žene vole igračke za seks, a ako im pokažete vibrator, sigurno će se uzbuditi. Pokušajte!

Neka se osjeća seksi – Kupite joj komad nekog lijepog donjeg rublja i poklonite joj. 25 posto žena izjavilo je kako im seksi donje rublje može povećati seksualnu želju. No, budite oprezni kako to činite da se ne bi osjećala loše misleći da želite da izgled drugačije.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:40 15.06.2018.

ka svojoj kupio ves a eno punica ga nosi...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:56 16.06.2018.

odem k susedi

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
19:35 15.06.2018.

Ja svojoj samo podraškam bradavice i odmah joj nađem "hebi me" stanicu"! :)