Na prvi pogled

Nevjerojatno otkriće: Muškarci su ipak romantičnija bića

Foto: PIXSELL
Nevjerojatno otkriće: Muškarci su ipak romantičnija bića
24.04.2013.
u 14:40
Čak 66 posto partnera smatra da im je trenutni partner srodna duša, otkrilo je novo istraživanje
Pogledaj originalni članak

Večera uz svijeće, šetnja plažom, gledanje zalaska sunca dok šetate s dragom osobom. Upravo će vam te situacije okorjeli romantičari opisati kao savršene. Međutim kojem je spolu više prirasla romantika, otkrilo je novo istraživanje. Vjerovali ili ne, muškarci su tu puno romantičniji od žena, jer je 48 posto ispitanika u istraživanju na tu temu izjavilo da im se dogodila ljubav na prvi pogled, dok je isto ustvrdilo tek 28 posto žena.

Nevjerojatno, ali od deset tisuća ispitanika u studiji sveučilišta Washington i Virgina, ali 74 posto ljudi kazalo je da je zadovoljno svojom vezom. Sretnu i ispunjenu vezu opisuju kao druženje s puno redovnih zajedničkih izlazaka, korištenja nadimaka, ljubljenja, držanja za ruke, masiranja, i često izjavljivanje ljubavi. Čak 66 posto partnera smatra da im je trenutni partner srodna duša, piše Daily Mail.

Zabrinjava podatak da je većina žena i muškaraca odgovorila kako prevara bez emocija zapravo i nije prevara.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.