Promo

Neodoljivi kremasti talijanski sladoledi na My Way način

Foto: Promo
My Way
Foto: Promo
My Way
Foto: Promo
My Way
VL
Autor
PR Članak
08.05.2017.
u 13:51
Kremasti okusi My Way sladoleda savršeni su za predstojeće tople dane i potpuni doživljaj uživanja na Cvjetnom trgu
Pogledaj originalni članak

Već poznate slastice My Way bara i restorana dobile su dodatno slatko „pojačanje“ – dolazak toplijih dana savršeno je najavljen proširenjem ponude My Way sladoleda na 30 okusa po originalnoj talijanskoj recepturi. Neki od dostupnih okusa sladoleda u My Wayu su premijerno predstavljeni na sajmu slastičarstva u Riminiju ove godine, što dodatno potvrđuje njihovu kvalitetu.

Pažljivo birani sastojci i prirodne, intenzivne arome su, uz ljubav prema kreiranju najbolje recepture i krajnjem savršenstvu okusa, glavna misao vodilja izrade My Way sladoleda.

U stalnoj ponudi može se pronaći više od 30 kremastih okusa sladoleda, od čega je čak 7 na temu svima najdraže čokolade, a tu su i sasvim posebna pistacija, gianduia, macarons, dacquoise, orah i mnogi drugi. Ljubitelji voćnih okusa doći će na svoje izborom između nesvakodnevnih okusa poput šumskog voća, ananasa i manga.

Tehnika izrade, preciznost u pripremi i kvaliteta sastojaka je stalna što čini My Way sladolede iznimno kvalitetnima te nema odstupanja niti u obliku niti u okusu.

Vanjska terasa u srcu Cvjetnog trga koji ovih dana doživljava pravi procvat dolaskom proljeća i sunca jednostavno priziva na kušanje kremastih okusa zbog kojih će svi ostali sladoledi pasti u zaborav.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr