Pogledajte video

Nema više neurednih ladica: Stručnjakinja otkriva kako složiti predmete koji zadaju najviše muka!

Foto: Facebook
Nema više neurednih ladica: Stručnjakinja otkriva kako složiti predmete koji zadaju najviše muka!
22.01.2020.
u 07:00
Marie Kondo otkrila je trikove pri slaganju stvari tako da vam ormari uvijek budu uredni i organizirani.
Pogledaj originalni članak

Video koji je postao viralan nakon što je objavljen u jednoj grupi na Facebooku, ali i na DailyMail.co.uk. prikazuje Marie Kondo i njezinu tehniku slaganja odjeće, ručnika i posteljine.

Kada je riječ o prekrivaču, tehnika je takva da jedan kraj spremite u drugi. Prekrivač stavite na ravnu podlogu i počnite s vrhom koji ćete presavinuti na donju stranu. Presavinite onda desnu, pa lijevu stranu. Donji kraj počnite slagati prema vrhu od kojeg ste dobili mali pretinac u koji možete 'pospremiti' prekrivač.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Druga stvar koju je pokazala jest slaganje ručnika za lice: povucite desni gornji ugao prema dolje čineći trokut, a zatim lijevi gornji ugao ravno prema dolje da dobijete pravokutnik. Počnite rolati s lijevog kraja i vrh trokuta zakačite u unutrašnjost. 

Foto: Facebook

Pokazala je kako složiti plahte, veste s kapuljačom, majice kratkih rukava, košulje i cipele, a sve tehnike pogledajte u videu ispod koji je skupio više od 16 000 komentara i 120 000 lajkova na Facebooku.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar partner
partner
12:25 22.01.2020.

citam jucer naslov u daily mailu i rekoh sam sebi, mora da je i dezurni copy/paster iz vecernjeg ovo snimio, kladim se da ce sutra biti u vecernjem.