PROMO

Ne lutajte okolo – sve je u Karlovcu

Foto: Promo
Karlovac
Foto: Promo
Karlovac
Foto: Promo
Karlovac
Foto: Promo
Karlovac
Foto: Promo
Karlovac
05.07.2020.
u 07:55
I ove godine u sklopu Zvjezdanog ljeta 2020. na najljepšim karlovačkim lokacijama posjetitelji će moći uživati u više od 70 programa.
Pogledaj originalni članak

Ne lutajte okolo, sve je u Karlovcu krilatica je ovogodišnje proslave 441. rođendana grada Karlovca. I ove godine u sklopu Zvjezdanog ljeta 2020. na najljepšim karlovačkim lokacijama posjetitelji će moći uživati u više od 70 programa. Karlovački kreativci i umjetnici ponovno su uložili svoje znanje i vrijeme kako bi gradu na dar pružili ono najbolje.

Foto: Promo
Karlovac

Od 23. lipnja do 13. srpnja na poznatim karlovačkim pozornicama pod zvjezdanim nebom uživat ćemo u ljetnim svirkama, predstavama, čitanju poezije, sportskim igrama.

Svi programi potpuno su besplatni za posjetitelje, a sve informacije dostupne su na web stranici Zvjezdanog ljeta te na društvenim mrežama manifestacije.

Foto: Promo
Karlovac

Osim sadržaja, Karlovac nudi i svoje dobro znane čari – čistu prirodu, parkove, rijeke. U Karlovcu možete uroniti i u podvodni slatkovodni svijet u Aquatici - Slatkovodnom akvariju Karlovac, posjetiti Muzej Domovinskog rata Karlovac – Turanj, obići kulu Starog grada na Dubovcu te uživati u karlovačkoj gastronomiji.

Ovog ljeta, osim pridržavanja epidemioloških mjera, preostaje vam ne lutati okolo i posjetiti Karlovac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr