Men's night večer u Cineplexxu uz film Plaćenici 3

Nastavak franšize s najvećim brojem legendi do sada

Foto: PR FOTO
Plaćenici III
Foto: PR FOTO
Plaćenici III
Foto: PR FOTO
Plaćenici III
Foto: PR FOTO
Plaćenici III
08.08.2014.
u 17:21
U četvrtak, 14. kolovoza, u multipleksima Cineplexx Centar Kaptol, City Center one East i City Center one Split održat će se Cineplexx Men's night, večer osmišljena za muškarce uz prigodan film Plaćenici 3.
Pogledaj originalni članak

Neponovljive akcijske legende, brdo eksplozija, dobro društvo i prigodni pokloni, jamac su odlične zabave.

U filmu Plaćenici 3, Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) i ostatak ekipe, suočavaju se s Conrad Stonebanksom (Mel Gibson) koji je uz Barneya bio suosnivač Plaćenika. Stonebanks je u međuvremenu postao nemilosrdni trgovac oružjem koji si je uzeo za misiju okončati Plaćenike, ali Barney ima druge planove. On odluči da je vrijeme za eru novih Plaćenika koji su mlađi, brži i više tehnološki osviješteni. Najnovija misija postaje sukob klasične stare škole naspram nove hi-tech stručnosti.

Treći nastavak veoma uspješne franšize okupio je najveći broj akcijskih zvijezda do sada pa su osim spomenutih tu: Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Randy Couture, Harrison Ford, Kelsey Grammer, Antonio Banderas, Victor Ortiz, Kellan Lutz, Jet Li i Ronda Rousey (devetorostruka MMA svjetska prvakinja) kao prva žena u Plaćenicima.

Navedena ekipa zvuči izrazito opako te su se trudili opravdati svoj status na setu, često završavajući snimanja s modricama. Jason  Statham je čak bio u pogibeljnoj situaciji kada su kamionu koji je vozio otkazale kočnice te je završio u vodi – Statham se kao bivšio ronilac bez problema izvukao. Vrijedi spomenuti i da su se Plaćenici potrudili oko kreativne promocije filma te su na festival u Cannesu stigli u tenku!

Ulaznice za Men's night 14. kolovoza (20.00h) su u prodaji, rezervirajte ih već danas!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.