Promo

Nakamurom do Dubrovnika

Foto: Pixsell
Intersport (1)
Foto: Pixsell
Intersport (1)
Foto: Pixsell
Intersport (1)
VL
Autor
PR Članak
17.06.2013.
u 13:00
Velikogoričanin Branko Fabijančić pod pokroviteljstvom Intersporta krenuo je biciklom na 15-dnevni put od Velike Gorice do Dubrovnika
Pogledaj originalni članak

Rekreativni biciklist Branko Fabijančić jučer je biciklom iz Velike Gorice krenuo na petnaestodnevnu rutu koju namjerava završiti na krajnjem jugu Hrvatske – u Dubrovniku. Tijekom putovanja Fabijančić će posjetiti gradove Rijeku, Zadar, Split i Šibenik, a ukupno će prijeći oko 900 kilometara.

Njegovu akciju odlučio je podržati Intersport, opremivši ga Nakamura biciklom i svom ostalom opremom potrebnom za putovanje. Ova biciklistička tura odlično se uklapa u koncept Intersporta "Sport svima", koja zagovara aktivan životni stil, među kojima važno mjesto zauzima i vožnja bicikla. Ona je u posljednje vrijeme postala jedan od omiljenih načina rekreacije kod nas, pa sve više ljudi traži bicikle i biciklističku opremu.

A upravo je Intersport, prema istraživanjima QUADAL-a i BBA, najbolje mjesto za njihovu kupnju jer nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Reprezentativni primjer toga su bicikli marke Nakamura koji nude najviše za uloženo i kojim će Fabijančić ovih dana obići pola Hrvatske.

Osim bicikla, Intersport je iz svoje kolekcije Fabijančića opremio i zaštitnom kacigom, ruksakom, bisagama, bidonom, energetskim napicima i čokoladicama, biciklističkom odjećom, šatorom, vrećom za spavanje i planinarskom jaknom.

A kako će teći Fabijančićevo putovanje, na koje će prepreke i iznenađenja nailaziti te što će biti najuzbudljiviji doživljaji na pojedinoj etapi, moći ćete čitati u Večernjem listu koji će u stopu pratiti ovaj pothvat rekreativca iz Velike Gorice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr