Kakva pravila!

Naišao na stroga pravila u Airbnb stanu: 'Gospodo, bilo bi lijepo kada bi obavljali sve nužde sjedeći'

Foto: Facebook
Naišao na stroga pravila u Airbnb stanu: 'Gospodo, bilo bi lijepo kada bi obavljali sve nužde sjedeći'
19.07.2019.
u 10:48
Muškarac je naišao na zanimljiva pravila u stanu koji je iznajmio u Londonu, a sve je podijelio na svojem profilu na Twitteru
Pogledaj originalni članak

Jedan je muškarac iznajmio apartman preko popularne stranice  za traženje smještaja Airbnb i ostao iznenađen pravilima domaćina o ponašanju u kupaonici, piše Daily mail.

Ian Hickton prošli je vikend bio u iznajmljenom stanu na odmoru u Londonu, a kućna pravila njegova domaćina napisana na papiru ostavila su ga u šoku. Odmah je to podijelio na svojem Twitter profilu i dobio niz zanimljivih komentara.

Lista započinje uobičajenim uputama, a što se više toga navodi, postaje sve čudnije. Započinje s molbom, dok se koristi umivaonikom, da pripazi da voda ne dođe do zrcala.

"Molim vas pazite da voda iz umivaonika ne dođe do zrcala. Predlažem da nakon što upotrijebite kupaonicu, prije nego što odete u drugu prostoriju prvo obrišete slavinu i umivaonik ručnicima koji su vam ostavljeni.

Prije tuširanja molim vas da osigurate pod kako se ne bi smočio. Stavite na njega otirač i molim vas da ga nakon tuširanja stavite na radijator kako bi se posušio. Ako smočite pod dok se koristite umivaonikom, molim vas da napravite isto.

Nakon tuširanja molim vas da posušite i obrišete i zrcalo i prozore od vode. Nakon što ste završili, molim vas da uzmete ručnik koji se nalazi u kupaonici i obrišete unutrašnjost tuš-kabine.

Svrha četke za toalet jest da ukloni sve u toaletu, sve boje i svaki dio, čak i ispod daske. Molim vas, nemojte ostavljati tragove.

Gospodo, stvarno bi se cijenilo kada biste obavljali sve nužde sjedeći.

Molim vas da je pod suh kada odlazite iz kupaonice."

Njegova objava izazvala je brojne komentare čuđenja. Dok se neki čude kakve sve boje stolaca postoje, drugi se čude tko čisti sve u toaletu s četkom, čak i dio ispod daske. 

Pogledajte kako se odjenuti po vrućini:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.