Foto: Promo Deltron d.o.o i Mitsubishi Electric
Foto: Promo Deltron d.o.o i Mitsubishi Electric
Foto: Promo Deltron d.o.o i Mitsubishi Electric

Nagradni natječaj - osvoji vrhunski klima uređaj samo jednom rečenicom

12. 07. 2018. u 15:49
Radi se o modelu MSZ-HJ u vrijednosti od 4.600,00 kn.

Deltron d.o.o i Mitsubishi Electric vas ponovno nagrađuju! Uključite se u nagradni natječaj objavljen na Deltron facebook stranici i izborite se za savršeno rješenje u ove vruće dane.

Zadatak je poprilično jednostavan, ali zahtjeva visoku kreativnost, no sve se to debelo isplati jer je u igri vrhunski uređaj Mitsubishi Electric marke. Radi se o modelu MSZ-HJ u vrijednosti od 4.600,00 kn.

Foto: Promo Deltron d.o.o i Mitsubishi Electric

Neutralne linije i bijela boja unutarnje jedinice u visokom sjaju karakteriziraju uređaje linije MSZ-HJ, kako bi bili kompaktibilni sa svakim tipom prostora. Vanjske jedinice su također kompaktne, lagane, tihe i diskretne.

Ekonomičnost rada je velika prednost klima uređaja Mitsubishi Electric. Zahvaljujući DC inverter kontroli i pažljivom planiranju komponenti, postiže se visoki stupanj energetske učinkovitosti. Linija MSZ-HJ ima visoki SEER i A+/A+.

Kvaliteta prostora u kojem živimo također ovisi o razini buke. Mitsubishi Electric klima uređaji pomažu u održavanju maksimalne udobnosti uz minimalnu buku. MSZ-HJ klima uređaji su modeli s iznimno mirnim radom i sniženom razinom buke.

Uključite se u natjecanje na slijedećem linku. Sretno svim natjecateljima!

ZAIGRAJ

Foto: Promo Deltron d.o.o i Mitsubishi Electric

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".