Sniženo

Na velikoj rasprodaji deset tisuća dizajnerskih komada

Foto: Pixsell
šoping
Foto: 'Photoshop'
'OLYMPUS DIGITAL CAMERA'
Foto: 'Photoshop'
' '
Foto: 'Photoshop'
'lacostec_nnn_ziv_011209'
02.12.2009.
u 08:08
Većina artikala na rasprodajama bit će snižena osamdeset posto, pa skupe torbice i cipele postaju dostupne gotovo svačijem džepu u ovo blagdansko vrijeme
Pogledaj originalni članak

Prije predbožićnog ludila, kada je svaka kuna na vagi, rasprodaja je i više nego dobrodošla. Histerija je još veća zna li se da je riječ o biranim dizajnerskim komadima. 

Tvrtka Consule, zastupnik za slavne brendove Lacoste, Cacharel, Calvin Klein, Juicy Couture... odlučila je ovog Božića razveseliti svoje vjerne kupce velikom rasprodajom na kojoj će se naći čak deset tisuća biranih komada sa slavnim potpisom. Popusti do osamdeset posto obećavaju dobru posjećenost, a mjesto povoljne kupnje – Tvornica – dobro je poznato svim šopingholičarkama koje jedva čekaju rasprodaje.

Calvin Klein za 170 kuna 

Vrijeme povoljne kupnje su nedjelja i ponedjeljak 6. i 7. prosinca od 10 do 20 sati, a oni koji žele uhvatiti najbolje primjerke moraju se oboružati strpljenjem i biti spremni čekati u redu satima. Prije velike dizajnerske rasprodaje, kao uvertira za trošenje kuna, poslužit će tradicionalna Shoebedoova rasprodaja koja počinje danas, također u Tvornici, a na sniženju će se naći, uz cipele poznatih brendova i odjeća sportskih marki, primjerice Reeboka.

Meka za tinejdžere

Svake godine ovu sezonsku rasprodaju posjećuju tisuće građana koji kući odlaze ponosni s plijenom u vrećici jer u današnje vrijeme krpice ili cipele s potpisom slavnog kreatora za stotinjak kuna uistinu se mogu zvati ulov.om.

Rasprodajama se, uz prekaljene ovisnice o šopingu, najviše vesele školarci koji će sada napokon dobiti tenisice ili čizme za kojima su čeznutljivo “slinili” pred izlozima proteklih mjeseci. Povoljna cijena i vrijeme darivanja dva su argumenta pred kojima popuštaju i najstroži roditelji.

Osim toga, mnogima će želje njihovih tinejdžera poslužiti kao isprika da i sebi priušte neki komad s potpisom.

Apsolutni hit rasprodaje bit će, bez sumnje, torbe s potpisom Calvina Kleina koje će na rasprodaji stajati tek 170 kuna ili pak čizme istog kreatora za manje od tisuću kuna. 

– Odlučili smo razveseliti ljude, omogućiti im da sebi u vrijeme blagdana priušte neki luksuzniji, ekskluzivniji komad i da pritom ne moraju bankrotirati – istaknuli su u Consuleu. Da je uistinu riječ o prilici koju se ne bi smjelo propustiti najbolje svjedoče veliki popusti kojima će malo tko odoljeti. I za kraj - mali savjet zlata vrijedan – kupujete li cipele, najbolje je znati koji vam broj određenog proizvođača pristaje. Na isprobavanje ćete gubiti vrijeme, a željene komade zgrabit će vam pred nosom spretniji i bolje pripremljeni!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.