Promo

Na doček Nove godine u Afriku bez novčanika

Foto: PR FOTO
sunčani odmor
Foto: PR FOTO
sunčani odmor
Foto: PR FOTO
sunčani odmor
Foto: PR FOTO
sunčani odmor
Foto: PR FOTO
sunčani odmor
VL
Autor
PR Članak
10.12.2013.
u 08:00
Poznata tuniška ljetovališta poput Hammameta, Soussa, Monastira i Djerbe pružaju vam svu sigurnost i bogatu hotelsku ponudu koja će zadovoljiti sve apetite.
Pogledaj originalni članak

Dok se jedni smrzavaju i čiste snijeg, na svega 1h i 30 minuta leta iz Zagreba, nalaze se vrata pravog malog raja... kristalno plavo more i kilometri pješčane obale Sredozemnog mora s mnoštvom udobnih hotela i uređenih plaža. Zvuči dobro, zar ne? Tunis, ta uzbudljiva afrička zemlja nudi mnogo više, bez obzira da li volite igrati golf, razgledavati drevne znamenitosti ili ste željni avanture u Sahari. Zbog svojeg povoljnog prometnog položaja i blage klime, Tunis je kroz tisućljeća bio izložen utjecajima mnogih naroda, a svaka je kultura ostavila svoj trag.

Odmor bez novčanika

Poznata tuniška ljetovališta poput Hammameta, Soussa, Monastira i Djerbe pružaju vam svu sigurnost i bogatu hotelsku ponudu koja će zadovoljiti sve apetite. Tu su duge pješčane plaže, kristalno Sredozemno more i osmijeh ljubaznih domaćina koji su uvijek spremni pomoći. Hoteli nude All Inclusive uslugu tako da ne morate razmišljati o hrani i piću, sve je već uključeno. To predstavlja idealan preduvjet za odmor iz snova, bilo da on podrazumijeva cjelodnevno izležavanje na plaži i kraj bazena, bilo da ste pustolov željan otkrivanja nove kulture. U svojoj ponudi Sunčani odmor, za polaske 26.12. i 2.1.2014., ima objavljene last minute cijene po osobi se kreću već od 2.489 kn+pristojbe, s uključenim prijevozom zrakoplovom, smještajem u hotelu 4* sa all inclusive uslugom.

Tuniška avantura za prave pustolove

Za one željne prave avanture, tu je trodnevni safari u Sahari na kojem ćete svim osjetilima doživjeti pustinju. Vožnja jeepovima po pustinjskim dinama predstavlja pravu adrenalinsku bombu za one odvažnije. Također, posebni je doživljaj i jahanje deva u suton kada nebo promijeni cijeli spektar boja. Dio izleta koji će vas sigurno ostaviti bez daha je razgledavanje pustinjskih oaza Chebike i Tamerze, gdje usred Sahare iz kamena izvire voda i rastu bujne palme.

Tragovima "Ratova zvijezda"

Ako ste "Star Wars" fan, onda je Tunis prava destinacija za vas. Mnoge lokacije na kojima je George Lucas snimao svoj film "Ratovi zvijezda" još uvijek se mogu posjetiti. Trogloditske kuće u Matmati, grad Tatouine, stijene Ongh Djemel i pustinjsko slano jezero Chott El-Jerid samo su neke od lokacija koje će impresionirati svakog fana tog neponovljivog filma. Ova neponovljiva trodnevna avantura po Sahari ima i jako povoljnu cijenu tako da za svega 4.139 kn+pristojbe možete uživati 7 dana u blagoj klimi na najstarijem kontinentu.

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 21 30. Sunčaniodmor.com...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr