Nije sve u izgledu

Muškarcima su ove osobine žena važnije od fizičkog izgleda

Foto: Thinkstock
hrana, kuhanje, par, partneri, kuhinja (1)
Foto: Shutterstock
muškarac i žena, šaputanje
Foto: Thinkstock
Muškarac i žena
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
Muškarac i žena
Foto: Thinkstock
Muškarac i žena svađa
Foto: Thinkstock
kuhanje, žena, muškarac, kuhinja, hrana (1)
Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Thinkstock
Jede ispred televizora muškarac i žena
21.06.2018.
u 20:20
Pogledaj originalni članak

Većina muškaraca kod žena će prvo primjetiti fizički izgled - pronaći će nešto što ih privlači.

Za kratke avanture to može biti jedina bitna stvar, ali za partnericu s kojom planira živjeti, većina muškaraca traži i cijeni mnogo više od utegnutih grudi i stražnjice. 

1.  Zna slušati

Žene koje znaju samo i saslušati od muškarca će dobiti zahvalnost. Pri tome misle na pravo slušanje, s razumijevanjem i pokazivanjem da razumijete. Ako želite izreći poznatu "Jesam ti rekla" opasku, stanite na vrijeme. 

2. Spontanost

Muškarci cijene opuštenost i spontanost. Ne zamarajte se, pjevajte ako vam se pjeva, plešite ako vam se pleše, skačite ako vam se skače. 

Vožnja

3. Iako se  često žale na ženske vozače, mnogi muškarci bi se složili da moderna žena mora biti i dobar vozač - iako će rijetko koji priznat da njegova žena bolje vozi od njega samog. 

4. Ne brojite svaku kaloriju

Lijepo je što pazite na svoju liniju i ne želite se udebljati, ali nemogućnost da vas odvede na pizzu ili u restoran dovest će ga do toga da se pita: "Šta mi ovo treba?"

5. Dobra kuharica

I bake su govorile da je jedini način da dođete do muškog srca, preko njegovog želuca - iako nije u potpunosti točno, nemojte ni odbaciti ovu teoriju. Možda i niste Gordon Ramsay, ali i samo pokazivanje truda da napravite nešto za njega bit će sasvim dovoljna.

6. Kompromis 

Svaki muškarac se osjeća bolje kada zna da je njegova djevojka spremna pregovarati i potruditi se da dođe do rješenja koje će biti prihvatljivo za obje strane. Nemojte dizati paniku ako s dečkima ide gledati Svjetsko prvenstvo, poželite mu ugodno vrijeme i uživajte u svom slobodnom vremenu.

7. Brižnost

Želi znati da se brinete za njega, ali budite oprezni, jer ponavljanje  "Volim te" svake dvije minute neće dobro završiti. Budite uz njega i mazite ga kad je bolestan ili umoran, iznenadite ga s vremena na vrijeme, slušajte njegove problemei bit će dovoljno. 

8. Smisao za humor

Jedna od stvari koje muškarci vole kod žena, posebno kod žena s kojima su planirali da se skrase. Ne žele muškarci lutkice koje će se smijati na silu, ali shvaćanje njegovog humora s vaše strane jedan je od uvjeta opstanka. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RI
rightside
22:32 21.06.2018.

haha, a to vam je objasnila neka "nova feministica" iz srbije ili tko?ajme pa vi zbilja ko medij nemate bas buducnost,,))))