e, da...

Muškarci, ovo trebate znati kad je riječ o – seksu!

Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Seks, masturbacija
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
18.08.2017.
u 10:12
Ovo istraživanje potvrdilo je da jedan partner u vezi uvijek želi učestaliji seks u odnosu na drugog partnera, no ono što je za mnoge iznenađenje jest rezultat da nisu žene te koje opstruiraju seks nego – muškarci!
Pogledaj originalni članak

Kad je riječ o  ženama i njihovoj želji za seksom, nerijetko smo mogli čuti kako žene često imaju "glavobolju".

Ipak, čini se da to baš i nije tako. Istraživanje Voucher codes proa provedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da su žene te koje češće žele seks od svojih partnera.

U istraživanju je sudjelovalo 2.383 Britanaca starijih od 18 godina, a koji su u ozbiljnim i dugotrajnijim vezama. Zbog seksa često se svađa 21 posto parova, odnosno zbog činjenice da te aktivnosti nema dovoljno, navodi se u zaključcima istraživanja. Na prvom mjestu razloga za svađu su, naravno, financije s 25 posto, a 20 posto svađa parova odnosi se na to da partneri ne provode vrijeme zajedno. Ako ste se pronašli i vi u ovome, znajte da niste jedini i da ne pripadate skupini rijetkih parova s takvim problemima. 

Čak 59 posto ispitanih žena žali se na nedovoljno spolnih odnosa u vezi, a 34 posto parova požalilo se na monotoniju kad je riječ o seksu. Ostali problemi koji dovode do manjka seksa su i lijenost partnera ( 32 posto) te razlike u željama tijekom seksa (20 posto). 

Ovo istraživanje potvrdilo je da jedan partner u vezi uvijek želi učestaliji seks u odnosu na drugog partnera, no ono što je za mnoge iznenađenje jest rezultat da nisu žene te koje opstruiraju seks nego – muškarci!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JU
jurajuric116
12:06 18.08.2017.

dok se doma ne dobi prvo treba još par puta pokušati. ako nejde onda ima on/ona nekoga sa strane. e onda treba odma najti par suseda kojima je začepljen sudoper/sifon i treba to odštopati. nije bog napravil 3 miljarde žena pa da bi ja moral biti željan seksa ili još gore da plačam za seks ili gledam porno clipove. uvek ima neka pristala.