osjeća se posramljeno

'Moj zaručnik imao je aferu s curom njegovog najboljeg prijatelja. Jesam li napravila pogrešku što sam ostala s njim?'

Foto: shutterstock
'Moj zaručnik imao je aferu s curom njegovog najboljeg prijatelja. Jesam li napravila pogrešku što sam ostala s njim?'
26.01.2021.
u 21:11
Pronašla je brojne poruke između njih dvoje, u kojima su detaljno opisivali kako uživaju u svojoj aferi.
Pogledaj originalni članak

- Bila sam slomljena nakon što sam pronašla poruke između svog zaručnika i djevojke njegovog najboljeg prijatelja. Shvatila sam da redovito imaju seks, a otkriće me toliko pogodilo da nisam mogla ispravno funkcionirati - napisala je jedna žena za The Sun.

Trebali su se vjenčati prošle godine, ali otkazala je vjenčanje zbog ovog otkrića. Pronašla je brojne poruke između njih dvoje, u kojima su detaljno opisivali kako uživaju u svojoj aferi. 

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam:

Foto: Thinkstock
seks, orgazam

- Zajedno smo 14 godina i imamo sina koji ima osam godina. Mislila sam da mi je ta žena dobra prijateljica. Kada sam pitala svog zaručnika za nju, samo se naljutio i rekao da mu ona ništa ne znači, ali i dalje ju je nastavio viđati. Rekao je da se viđa s prijateljem - nastavila je.

Ostala je s njim i pokušava riješiti njihove probleme, ali ne zna kako. Osjeća se sasvim zapostavljeno i posramljeno što je ostala s njim pa za savjet pita stručnjakinju.

- Iznevjerio vas je, ali moguće je obnoviti povjerenje. Ako mu odlučite oprostiti, morate zaboraviti ono što se dogodilo i krenuti dalje. Što je pošlo po zlu između vas? Nema opravdanja za njegovo varanje, ali imate veće šanse za spas svoje veze ako ste spremni podijeliti odgovornost za stanje u kojem se vaša veza nalazi. Budite jasni da ćete ga, ako ponovno zaluta, izbaciti zauvijek - odgovorila joj je Deidre.

Jeste li probali novi način “motanja” tortilja? Internet je poludio za njim!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
18:40 27.01.2021.

da jesi ne voli te