a počelo je idilično

'Moj mlađi ljubavnik stalno traži novac, pitam se iskorištava li me'

Foto: Shutterstock
'Moj mlađi ljubavnik stalno traži novac, pitam se iskorištava li me'
28.08.2019.
u 23:00
Ona ima 51 godinu i rastavljena je, a on ima samo 20 i dobro izgleda. Rekao joj je da se zaljubio. Povjerovala mu je, ali sada više nije sigurna u odluku
Pogledaj originalni članak

Britanka je upoznala mlađeg muškarca na putovanju i imali su avanturu, a stalno je traži novac. Nije sigurna želi li samo njezinu financijsku pomoć ili imaju i nešto više. Za savjet je pitala terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

Foto: Shutterstock

Ona ima 51 godinu i rastavljena je, a on ima samo 20 i dobro izgleda. Razgovarali su u kafiću i rekao joj je da se zaljubio. Povjerovala mu je, ali sada više nije sigurna u odluku.

"Imam sina koji je stariji od njega, ali činio mi se iskren. Stalno se čujemo. Šaljem mu novac kako bih mu pomogla, ali u zadnje vrijeme me traži sve više novca i počinjem se pitati iskorištava li me."

Deidre joj je odgovorila: "Najbolje je da mu prestanete slati novac. Turisti su magnet mladim muškarcima kao što je on, ali sigurno nije zaljubljen u vas. Ako želite pronaći pravog i iskrenog muškarca koji će vas voljeti, proširite krug prijatelja jer najbolje veze nekada nastaju iz prijateljstva."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Pancevac
Pancevac
01:55 29.08.2019.

Baba,ne voli te sigurno......idi bre igraj Bingo u nekom starackom domu tamo ces naci sebi svoga ljubavnika.

DJ
DjD
15:13 29.08.2019.

O Bože, pa ima li niže od ovog. Ovo je novinarstvo?