PERWOll Fashion.hr

Modni dvojac ELFS prvi put izlaže na Fashion.hr-u

Foto: Elfs
Elfs
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ELFS
Foto: Franjo Matković
ELFS LOVE
Foto: Pixsell
ELFS Diva
Foto: Pixsell
elfs
Foto: Pixsell
elfs
Foto: Pixsell
elfs
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
ELFS
30.09.2014.
u 11:05
Samostalnu reviju na kojoj će obilježiti 10 godina rada ELFSI će održati 15. listopada
Pogledaj originalni članak

Modni dvojac ELFS koji su zaludili domaću publiku ove sezone premijerno izlažu na Fashion.hr-u.

Elfsi će svoju samostalnu reviju održati drugu večer Perwoll FASHION.HR-a i to pod pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan.

Dugo pripremano iznenađenje u programu tjedna mode, koji će ove sezone trajati čak pet dana i predstaviti najveći broj dizajnera dosad, bit će prava poslastica za sve ljubitelje ovog modnog branda.

- Izrazito nam je zadovoljstvo što ćemo pod pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan u sklopu Perwoll FASHION.HR-a obilježiti 10 godina svoga rada. Ova suradnja došla je na obostrano zadovoljstvo, smatramo da nam Perwoll FASHION.HR pruža vrhunske produkcije uvjete te snažnu sveobuhvatnu platformu za predstavljanje kolekcije.

Foto: Franjo Matković

Veselimo se što ćemo moći na pravi način prezentirati novu kolekciju, ističu Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajneri modnog branda ELFS. Iako su trenutno još u pripremi i izradi kolekcije, ističu kako svakodnevno rade na idejama kako na spektakularan način prezentirati istu.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Revija ELFS-a na rasporedu je 15. listopada u 20 sati.

>>Zavest će vas provokativnim fotkama (i mirisom) da bi vam predstavili svoj prvi parfem: ELFS LOVE

>>Odabrana je 'Beautiful ELFS DIVA'! Sretna je dobitnica lijepa Nikolina Leljak

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.