petica za gisele

Mnogi je nazivaju superženom, a takvu ulogu dao joj je i Chanel

Foto: chanel
Chanel i Gisele
Foto: chanel
Chanel i Gisele
Foto: chanel
Chanel i Gisele
Foto: chanel
Chanel i Gisele
Foto: chanel
Chanel i Gisele
03.11.2014.
u 17:00
Svemoguća Gisele Bündchen zvijezda je novog minifilma Baza Luhrmanna koji slavi kultni parfem N° 5
Pogledaj originalni članak

Legenda o najslavnijem parfemu na svijetu započela je kad je ugledni parfumer Ernest Beaux predstavio svoje kreacije Coco Chanel, a ona poželjela miris koji će odražavati njezinu modernu viziju ženstvenosti.

Svidjela joj se peta ponuđena verzija parfema, a peticu je smatrala svojim sretnim brojem. Tako je 1921. godine nastao Chanel No5. Prva njegova “ambasadorica” bila je sama Coco, a potom su uslijedile filmske dive Ali MacGraw, Candice Bergen, Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Nicole Kidman, Audrey Tautou...

Foto: chanel

Foto: Chanel

Najslavnija obožavateljica Chanela No5 Marilyin Monroe “službeno” je postala njegovo zaštitno lice tek 2013. godine, a prošle godine zvijezda promidžbene kampanje bio je Brad Pitt. U kući Chanel to objašnjavaju riječima kako je upravo ono neočekivano istinska esencija mirisa koji je već 93 godine sinonim brenda. Stvoren da ruši konvencije, do danas je zadržao takav status, a žene (i muškarci u Pittovu slučaju) koje ga predstavljaju, moraju biti simbol svoga vremena.

Ove godine izbor je logično pao na Gisele Bündchen, kažu u Chanelu. Kraljica supermodela koja je od prošle godine zaštitno lice za Chanelove pudere Les Beiges, dobila je glavnu ulogu u novom promidžbenom filmu čiji scenarij i režiju potpisuje slavni Baz Luhrmann. U Chanelu ističu kako njihova kultna “petica” danas simbolizira moćnu ženu koja može imati što god poželi: karijeru, obitelj, vrijeme za sebe... a da pritom slijedi svoje srce.

Sve to pronašli su u Gisele koja “ima prirodnu i modernu ljepotu, i zrači istom ekstremnom ženstvenošću kao i No5”. Još jedan dokaz da najplaćenija manekenka na svijetu pozlati sve što dotakne...

>>TOP 10 parfema po kojima ćete prepoznati ženu i muškarca koji – varaju

>>Gisele Bundchen oduzima dah u novom Chanelovu filmu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:33 04.11.2014.

Nemojte, molim Vas....