SINGAPUR

Mladima je dosta apstinencije, radije bi "uspostavili zdrav odnos"

Foto: Arhiv VL-a
Mladima je dosta apstinencije, radije bi "uspostavili zdrav odnos"
22.02.2010.
u 18:01
Dvije su trećine od 1383 ispitana srednjoškolca u Singapuru izabrale “zdrav odnos s osobom suprotnog spola” kao prioritet.
Pogledaj originalni članak

Mladež u Singapuru zasitila se kampanja koje promiču suzdržavanje od seksa, pokazalo je istraživanje. Naime, dvije su trećine od 1383 srednjoškolca izabrale “zdrav odnos s osobom suprotnog spola” kao prioritet. Apstiniranje od seksa prije braka bilo je 12. na popisu  prioriteta.

– Promicanje apstinencije može biti štetno unatoč dobrim namjerama jer ne odražava realnost – izjavio je Bernise Ang iz vijeća za mlade.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neugodan
neugodan
22:01 17.05.2010.

tako je. seva nikome ne skodi. kaj zezaju djecu bezveze...samo napred klinci i zapamtite: kabanica glavu cuva-))))))