jessica biel

Mlada gospođa Timberlake: vjenčanica mora biti romantična!

Foto: Pixsell
Mlada gospođa Timberlake: vjenčanica mora biti romantična!
04.11.2012.
u 00:01
Tridesetogodišnja glumica prošlog tjedna rekla je sudbonosno “da” svom dugogodišnjem dečku Justinu Timberlakeu u prekrasnoj ružičastoj Giambattista Valli haljini
Pogledaj originalni članak

Jessica Biel bez ikakve sumnje cura je o kojoj se najviše pričalo proteklog tjedna - nakon četiri godine burne veze, tridesetogodišnja glumica u talijanskom resortu Borgo Egnazia rekla je “da” svom izabraniku Justinu Timberlakeu. Iako vjenčanje nije bilo najavljeno, mediji već mjesecima prate mladi par - točnije, otkad je prošle zime Jessica prvi put prošetala s impresivnim dijamantnim zaručničkim prstenom.

“Nisam imala nikakve veze s dizajnom prstena - Justin je samouvjeren i stvarno ima odličan ukus, bolji nego ja. Kad ujutro izađem iz ormara pitam ga kako izgledam i vrlo često me pošalje da se presvučem. Smiješno je!”, opisuje Jessica. Sigurni smo da na njezinu prekrasnu ružičastu vjenčanicu s potpisom Giambattiste Vallija Justin ipak nije imao zamjerki.

“Htjela sam nešto s retro štihom i romantično, romantično, romantično! Samo to mi je bilo bitno”, otkriva novopečena gospođa Timberlake.

U filmskom svijetu poznata kao skromna i povučena, Jessica je svoj prvi angažman dobila u reklami za čips sa 12 godina, a uloga u seriji Sedmo nebo učinila ju je prepoznatljivom široj publici. Nedavno je glumila u filmu Hitchcock s Anthonyjem Hopkinsom i Hellen Mirren, a ovog ljeta predstavila je čak dva nova hita - Total Recall i The Tall Man. Jessica samu sebe opisuje kao “fokusiranu”, a tvrdi kako joj je u tome najviše pomogao sport. “Od malih nogu trenirala sam nogomet i gimnastiku. I danas volim šetati na rukama po kuhinji i raditi zvijezde u dvorištu i redovito snowboardam. No, u osjetljivim tinejdžerskim godinama upravo mi je vježbanje pomoglo da budem manje usredotočena na svoj izgled od drugih djevojaka, nisam se toliko brinula što mi dobro stoji, jesam li dovoljno lijepa i cool”, priznaje Jessica.

Danas je sasvim sigurno svjesna kako njezinom vitkom tijelu sve dobro stoji, iako s modom voli koketirati. “Shvatila sam da mi najbolje stoje ‘pencil’ suknje visokog struka jer mi vizualno izdužuju tijelo. Do nedavno sam nosila samo traperice širokih nogavica, no sad sam stalno u ‘skinny’ modelima”, otkriva svoje omiljene komade iz ormara. Iako su joj na raspolaganju najveća dizajnerska imena, Jessica je najčešće u kreacijama Giambattiste Vallija, a priznaje kako je sama sebi najseksi kad je u laganoj, lepršavoj haljini - bosa.

“Znam da zvuči glupo, ali u tim trenutcima zamišljam da sam u šumi i osjećam borove iglice ispod stopala”, priznaje zagrižena romantičarka. “Shvatila sam kako sam se u prošlim vezama jako lako izgubila, bila sam ranjiva i prihvaćala sam tuđe hobije, interese i način života, no sad sam postala ponosna na stvari koje me čine osobom koja jesam. Bitno mi je poštivati svoju individualnost i ne postajati osoba s kojom sam”, rekla je Jessica koja u životu ima samo jedno kajanje.

“Da mogu, vratila bih se u vrijeme kad sam upisala fakultet i natjerala se da ga završim, ako ništa drugo radi iskustva studentskih dana”, iskrena je Jessica.     

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.