Naj wellnes

Mjesto za vrhunski odmor i uživanje

Foto: PR FOTO
Orhidelia
Foto: PR FOTO
Orhidelia
04.05.2016.
u 15:17
Pogledaj originalni članak

Razmišljate li o odlasku na odmor, opuštajućim masažama i uživanju, onda je za vas wellnes Orhidelia. Oni koji su ga već posjetili više ni ne pitaju zašto je ovaj wellness toliko poseban. Orhidelia oduševljava fantastičnom arhitekturom koja vas uranja u Vodeni svijet posebnih termalnih užitaka upotpunjen s prekrasnim saunama.

Sve je povezano luksuznim dekorativnim detaljima koji vode u neku drugu dimenziju u kojoj sve staje, a osjetila i osjećaji dolaze na prvo mjesto. Wellness u dijalogu s prirodom pomaže u otkrivanju energije i moći življenja. Harmonični sauna programi graniče s teatralnošću i uspostavljaju ravnotežu između zdravlja, ljepote i dobrog osjećaja, a posebno osmišljene tehnike i metode opuštanja i njege kreirane su prema individualnim zahtjevima gosta.

Već sedmu godinu za redom Wellness Orhidelia u Termama Olimia dobila je nagradu “Naj wellness” u Sloveniji u kategoriji Turizam veliki.

Nagradu za “Naj wellness” već tradicionalno bira radijska postaja “Dobro jutro Slovenija” i turističko informativni portal, a biraju još i nagradu za Naj kupališta te Naj skijališta. Zajedno s ocjenama žirija, uredničke ekipe Dobro jutro Slovenija i svih posjetitelja, proglašavaju one najbolje.

Nagrada "Naj wellness" koju Wellness Orhidelija nosi već sedmu godinu za redom potvrda je kontinuiranog razvoja na području wellness usluge i dokaz kako je svojom ponudom ispred ostalih. No, to je i još jedan razlog zašto se treba truditi još i više kako bi se u svakom pogledu opravdala laskava titula najboljih, ističu u Tremama Olimija i dodaju: “Zadnjih godina, uložili smo mnogo znanja i energije u kreiranje drugačije wellness ponude te ju nadogradili sa selfness značajem i time postali jedinstveni u Sloveniji, ne samo zato što njegujemo zdrav način života, već zato što i educiramo goste kako da promijene svoje navike, uspostave tjelesnu i duhovnu ravnotežu te unaprijede svoj stil života. Rezultat je NOVIJA – kvalitetniji i bolji život. Zadovoljstvo gosta naša je najveća nagrada“.

Stoga, ako tražite mjesto za vrhunski odmor i uživanje posjetite wellnes Orhidelia i razmazite sva svoja osjetila.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr