Prijatelji životinja

Medveščakov branič u kampanji protiv nošenja krzna

Luka Novosel
Ronaldo Beckham
Beckham
14.01.2010.
u 20:03
I možda je Davidu malo nagrižen ego jer Cristiano je postao "in" roba, ali nama je to trenutačno nevažno jer i Hrvatska ima svojega nagog idola koji će se uskoro smiješiti s plakata. Njegovo je ime Luka Novosel, 26 mu je godina i branič je zagrebačkoga hokejaškog kluba Medveščak.
Pogledaj originalni članak

Tko je seksepilniji nogometaš i čija je muškost naglašenija dok se pred objektivom valjuška samo u gaćicama? Teška je to dvojba koja se nadvila nad svjetske medije pa glavu razbijaju time na čiju stranu stati.

Mladog Cristiana Ronalda (24), koji je postao novo zaštitno lice za rublje prestižne modne kuće Armani, ili deset godina starijeg Davida Beckhama, kojemu je pastuh iz Portugala oteo krunu dosadašnjeg kralja Armanijevih gaćica.

Tko je seksepilniji?

I možda je Davidu malo nagrižen ego jer Cristiano je postao "in" roba, ali nama je to trenutačno nevažno jer i Hrvatska ima svojega nagog idola koji će se uskoro smiješiti s plakata. Njegovo je ime Luka Novosel, 26 mu je godina i branič je zagrebačkoga hokejaškog kluba Medveščak, a svoje tijelo obnažio je za Prijatelje životinja.

Nakon što su aktivisti udruge za zaštitu životinja zagrebačkim medvjedima na utakmicama pružili potporu višemetarskim transparentom “Prijatelji životinja vole medvjede”, dečki su im se odužili skinuvši svojeg predstavnika Luku za potrebe kampanje “Za Hrvatsku bez krzna”.

Čisto opće dobro

– Kampanji sam se priključio zato što volim životinje i najmanje što mogu jest slikati se i tako im pomoći jer sam uvjeren da bi krzno trebalo biti ondje gdje mu je i mjesto, dakle na životinjama – odlučan je i zadovoljan svojom gestom zgodni Luka.

Plakati sa sloganom “Pravi medvjedi ne nose tuđe krzno” pojavit će se uskoro na ulicama. I tko bi onda uz dečke koji se skidaju bez računa, zbog općeg dobra, razbijao glavu Cristianom i Davidom?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TA
tania
23:37 15.01.2010.

mmmmmm.......lijepooooooooo

OB
-obrisani-
20:37 14.01.2010.

Kakvo pitanje, pa Ronaldo je daleko najbolji od ove trojice.

NE
nergal
21:36 14.01.2010.

\"...jer sam uvjeren da bi krzno trebalo biti ondje gdje mu je i mjesto, dakle na životinjama\" - lijepo rečeno, slažem se u potpunosti.