cvjeta mu karijera

Marko Pjaca postao je Tag Heuer 'Friend of the brand'

Foto: Matea Smolčić Senčar
Marko Pjaca
Foto: Matea Smolčić Senčar
Marko Pjaca
Foto: Matea Smolčić Senčar
Marko Pjaca
Foto: Matea Smolčić Senčar
Marko Pjaca
27.07.2016.
u 12:32
Kroz svoju nogometnu karijeru vodio se upravo njihovim sloganom #DontCrackUnderPressure i postigao vrhunske rezultate kojih u budućnosti vjerujemo neće nedostajati.
Pogledaj originalni članak

Najskuplji nogometaš u povijesti HNL-a, Marko Pjaca, pomiče granice hrvatskog sporta i pravi je dokaz kako se trud itekako isplati. Zbog svojih velikih ambicija i predanosti sportu kojeg voli i za koji živi, ostvario je svoj san i zaslužio veliki transfer u najtrofejniji talijanski klub i jedan od najvećih nogometnih klubova na svijetu -  Juventus.

Marko je sklopio i uspješnu suradnju s prestižnim brendom satova Tag Heuer, koji je u njemu prepoznao kvalitetu i pouzdanost.

Najtraženija mlada zvijezda hrvatskog nogometa Marko Pjaca, zasluženo je postao Tag Heuer „Friend of the brand“. Kroz svoju nogometnu karijeru vodio se upravo njihovim sloganom #DontCrackUnderPressure i postigao vrhunske rezultate kojih u budućnosti vjerujemo neće nedostajati. 

Tag Heuer svoje satove namijenio je ljudima jakog karaktera koji kroz život koračaju s jasnom idejom što žele postići u životu.

Marko je zato bio idealan izbor za Tag Heuer ''Friend of the brand'' jer već ovako mlad zna što želi. Ima jasne ciljeve za svoju nogometnu karijeru i učinit će sve da to postigne, jer trenutno samo nebo mu je granica. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.