Manekenka Malina Grahek rekla 'da' Josipu Šelendiću

Foto: Nova TV
Manekenka Malina Grahek rekla 'da' Josipu Šelendiću
07.11.2009.
u 19:58
Na svadbi 21-godišnje Maline i njezina sedam godina starijeg odabranika Josipa Šelendića bilo je tridesetak gostiju, najbliža rodbina i prijatelji.
Pogledaj originalni članak

Temperamentna zagrebačka manekenka Malina Grahek u trećem se mjesecu trudnoće pred tridesetak svjedoka udala za 28-godišnjeg poduzetnika Josipa Šelendića.

Mladenci su svoj svježi bračni pečat proslavili u zagrebačkom restoranu Baltazar u Novoj Vesi. Skromna svadbena svečanost na kojoj Malina nije nosila raskošnu vjenčanicu odvijala se pod velikim mjerama osiguranja. Veliko iznenađenje lijepoj manekenki priredila je njezina majka koja joj je darovala cvjetni aranžman od orhideja na tri kata. Crkveno vjenčanje i veliko slavlje Maline i Josipa trebalo bi se održati u rujnu sljedeće godine nakon što mladi bračni par dočeka rođenje svojega prvog djeteta.

- Malina treba roditi krajem travnja ili početkom svibnja i oboje se jako veselimo prinovi - otkrio je nedavno Šelendić koji je s lijepom manekenkom prije vjenčanja bio u vezi tek nekoliko mjeseci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar slash_pod_cenzurom
slash_pod_cenzurom
22:51 07.11.2009.

malina rekla \"da\". vidi vidi nakon nekoliko mjeseci veze i djete je u igri. stara k... posla, namijerno zatrudni i glupan nema drugog izbora. ajme koji glupan, trudna ili ne ja bi je ostavio. ako je imalo pametan nek utvrdi preko dnk analize je li stvarno njegovo.

Avatar mrgud30
mrgud30
22:08 07.11.2009.

nemam pojma tko su ovi, ali se vidi da stvari idu na bolje - da poduzetnici i manageri (tko god da je on) preuzimaju odgovornost.

DU
Deleted user
06:59 08.11.2009.

kakva je ovo vijest, članak?